To je to što me zanima!

Najavljeni Harryjevi memoari, a stučnjaci kažu: Harryjevo djelo pisano je tako kako želi Meghan

Nakon što je njegova supruga napisala slikovnicu "Klupa", sada se i princ Harry upušta u spisateljske vode. Objavljeno je kako piše memoare, čiji je datum izdanja najavljen za kasnu 2022.
Vidi originalni članak

Nedavno je objavljeno kako će princ Harry (36) krajem 2022. godine objaviti svoje memoare. To je u potpunosti šokiralo njegovu obitelj, kojima nije ništa rekao o planiranoj knjizi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Princ Harry memoare, koji trenutačno nemaju naslov, objavit će u izdavačkoj kući Penguin Random House. Ta nakladnička kuća time se pohvalila na Twitteru.

Princ navodno u tajnosti piše već više od godinu dana i radi s piscem iz sjene J. R. Moehringerom (56), koji je dobitnik prestižne nagrade Pulitzer. DailyMail tvrdi kako je moguće da Harryja s Moehringerom spojio glumac George Clooney (60).

Za svoj trud vojvoda od Sussexa dobit će vrtoglavih 20 milijuna dolara, što je otprilike 127 milijuna kuna. Navodno će svu zaradu od memoara donirati.

- Ovo pišem ne kao princ kakav sam se rodio, već kao čovjek koji sam postao - izjavio je Harry.

Ta izjava razljutila je stručnjake za kraljevsku obitelj, kao ni činjenica da svojeg oca princa Charlesa (72), brata princa Williama (39) ni baku kraljicu Elizabetu II. (95) nije o svemu obavijestio do zadnjeg trena prije nego je zato saznala i javnost.

- To će biti Harryjeva knjiga, napisana onako kako Meghan želi - odgovorio je jedan stručnjak

- To je način da zgrne novce na štetu svojeg krvnog srodstva - izjavio je drugi.

Zbog toga što iznova krši obećanje koje je dao nakon intervjua s Oprah Winfrey (67), stručnjaci misle da njegov povratak u London u čast rođendana pokojne majke princeze Diane nije nimalo popravio njegov odnos s obitelji. Naime, nakon intervjua u kojem su Harry i njegova supruga Megan Markle (39) optužili kraljevsku obitelj za rasizam i otkrili da se Meghan borila sa suicidalnim mislima tijekom prve trudnoće, rečeno je kako nakon toga više nee davati "bombastične" izjave.

Međutim, Harry je u međuvremenu dao još nekoliko intervjua u kojima je blatio svoju obitelj, snimio seriju s Oprah o svojem kraljevskom životu, a cijelo vrijeme pisao memoare. Uz to, Meghan i Harry imaju multimilijunske ugovore s Netflixom i Spotifyem.

OTIŠLA NAKON 11 MJESECI Bivša zaposlenica zaklade Meghan i Harryja otkrila kako je bilo raditi za kraljevski par

Još jedan anonimni izvor rekao je kako je vijest o memoarima izazvala 'puno kolutanja očima'.

- Mislim kako su svi umorni kad trebaju biti ljuti zbog njih dvoje. Zadnjih 18 mjeseci rade sve što su obećali kraljici da neće: zarađuju od svojih prijašnjih života i statusa kraljevske obitelji. Nažalost, tužno je koliko su predvidivi - izjavio je.

Reakcije javnosti na vijesti Penguin Random House podijeljene su. Neki su oduševljeni što se Harry odvažio na taj potez i jedva čekaju pročitati sve 'sočne detalje', a drugima je već dojadilo slušati 'Harryjevo jadikovanje'.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU ZVIJEZDE VRIŠTE:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Vonchy_1 21.07.2021.

    Kad postanu nezanimljivi i bez love odletjet će Megan bez pardona, a sroljo će se poniženi vratiti doma

  • Hiroo_Onoda 21.07.2021.

    Pa bolje da je pisano kako želi Meghan, nego kako želi kraljica.

  • karlosteiner@gmail.com 21.07.2021.

    Princ Harry je u redu nego njegova supruga Meghan radi sve da diskreditira kraljevsku obitelj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare