To je to što me zanima!

Najbogatiji YouTuber na svijetu pozirao u Zigmanovoj kreaciji: 'Jeffree Star je moj veliki fan!'

Riječki modni dizajner otkrio nam je pojedinosti suradnje s popularnim Youtuberom Jeffreejem Starom. Surađivali su već tri puta, a make-up guru i privatno kupuje odjeću sa Zigmanovim potpisom
Vidi originalni članak

Najbogatiji svjetski Youtuber i make-up guru Jeffree Star (35) objavio je novu kampanju svog popularnog branda Jeffree Cosmetics. Predstavio je paletu šminke 'Pricked', a na promotivnim fotkama je pozirao u modnoj kombinaciji s potpisom hrvatskog modnog dizajnera Juraja Zigmana (37).

U pitanju je neonsko narančasti bodi u kompletu s kratkim sakoom u tipičnoj Zigmanovoj estetici. Dizajner nam je ispričao da je ovo već treći put da surađuje s poznatim YouTuberom.

- Prvi put smo surađivali još 2018. godine, na kampanji 'Blood Sugar'. Divno je raditi s istinski kreativnim osobama poput Jeffreeja - kaže nam Juraj.

PROMO Sladoledne kreacije s potpisom dizajnera Zigmana očarat će sve modno osviještene buntovnike

- Na Jeffreejevim kampanjama radi jako veliki tim ljudi, to su uvijek divne suradnje. On sam je moj veliki fan i privatno kupuje odjeću od mene - otkrio nam je riječki dizajner. 

POGLEDAJTE NA KOJEM JE PITANJU U POLIGRAFU PALA MIMIERMAKEUP: 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bree77 24.09.2021.

    blago tebi

  • Prolog 24.09.2021.

    Bože dragi na šta ovaj liči. I onda kažu korona, potres itd. Pa to nam je previše blago u odnosu na ono šta smo zaslužili. Bog je stvarno previše blag prema nama.

  • Showplay 24.09.2021.

    Ajme kakva cast, stvarno nesto za pohvaliti se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare