To je to što me zanima!

Najbolja četvorka kuhat će za nagradu od čak 100.000 kuna

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ' Dvoje natjecatelja s najboljim ocjenama osigurat će posljednji dvoboj u showu, a najbolji kuhar amater osvojit će veliku novčanu nagradu
Vidi originalni članak

U sljedećem finalnom tjednu Anka Cvitanović, Nenad Orak, Đurđica Zubatović i Zlatan Molnar pripremat će vepra s gljivama, terinu, grdobinu, bob, orehnjaču, štuku, makovnjaču i druge hrvatske delicije. 

Dvoje s najboljim ocjenama osigurat će posljednji dvoboj showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj', a najbolji kuhar amater osvojit će 100.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mustafa Aga 21.06.2014.

    Neka najbolji pobedi...

  • vanilijica 31.05.2014.

    Natalija i Đurđica su dobre domaćice koje fino kuhaju ali to nije dovoljno za titulu najboljeg kuhara amatera. Zlatan ne znam kako se našao u finalu jer ne zna kuhati sve što kuha zbrlja i nije baš da lako prima kritike. Nenad zna kuhati i ima dosta znanja o jelima i povijesti jela koje sprema .No desili su mu se neki propusti koji se ne mogu tolerirati s obzirom na njegove godine i iskustvo.Ostaje Anka koja je najmlađa ali i najbolja. Tako mlada cura a vidi se da zna i voli kuhati.Sve kritike prihvača i trudi se ne ponoviti greške. Koristi savjete koje dobije i ona je zaslužila pobjedu.Aneki ružni komentari koje sam pročitala mogu dati samo zloćesti ljudi. Mislim stvarno koje gnjusnosti nekima padnu na pamet!!!!

  • Riibica_1 31.05.2014.

    Ovaj Zlatan je užasno irtitantan

Komentiraj...
Vidi sve komentare