To je to što me zanima!

Najbolji trenuci Nirmala, Duška i Horvata iz kuće Velikog Brata

Bivši stanari kuće Velikog Brata vratili su se u show kako bi proveli tjedan dana s ovogodišnjim stanarima. Njih trojica prije četiri godine nasmijavali su gledatelje...
Vidi originalni članak

Kad su u petak ulazili u kuću Velikog Brata Nirmal Kukić, Duško Bogdanović i Horvat Čagalj složili su se da su se stanari BB kuće 2011. manje svađali od ovogodišnjih ukućana. No, sva trojica bila su sudionici žučnih rasprava prije četiri godine.

Njih trojica uz Soraju, morali su se brinuti o dvije lutke bebe u sklopu zadatka. Isprva se u tome najvještiji pokazao Horvat jer je prvi uspio ušutkati bebu koja je vrištala.

Kad smo već kod beba, Nirmal je bio prvi od stanara koji je 2011. morao proći lažni poligraf kod Velikog Brata. On je, naravno, mislio da je poligraf pravi pa je priznao da u seksu izdrži od pet do deset minuta.

Duško je mnogima bio najdraži stanar Velikog Brata 2011., a jednom se prilikom rasplakao u ispovjedaonici jer je ćelav . Naime, od Velikog Brata bio je tražio mašinicu jer mu je dosadila stara frizura, zamolio je Soraju da ga ošiša, a dok nitko nije gledao George je mašinicu namjestio na nulu.

- Imam prijatelje, ali nemam kosu - zaključio je tada i rekao kako mu se nimalo ne sviđa ta frizura, a smetalo mu je i što po suncu mora nositi kapu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare