To je to što me zanima!

Najgledaniji u kinima: 'Jumanji' pomeo konkurenciju u Americi

Film Jakea Kasdana u kojem glumi Dwayne The Rock Johnson zaradio je 10,9 milijuna dolara proteklog vikenda, u sedmom tjednu prikazivanja, te ostvario ukupno 352,6 milijuna prihoda
Vidi originalni članak

'Jumanji: Dobrodošli u džunglu', nastavak filma iz 1995., preuzeo je prvo mjesto na američkim blagajnama od filma 'Labirint: Lijek smrti', objavila je u ponedjeljak specijalizirana tvrtka Exhibitor Relations.

PAZITE SE IGRE Epsko djelo: 'Jumanji' je dobio foršpan kakvog je i zaslužio

Film Jakea Kasdana u kojem glumi Dwayne The Rock Johnson (45) zaradio je 10,9 milijuna dolara proteklog vikenda, u sedmom tjednu prikazivanja, te ostvario ukupno 352,6 milijuna prihoda.

S probojem 'Jumanjija', 'Labirint: Lijek smrti' pao je na drugo mjesto. Treći i posljednji nastavak znanstveno-fantastične sage u režiji Wesa Balla, zaradio je 10,5 milijuna te ukupno 40 milijuna u dva tjedna.

PROŠLE SU 22 GODINE 'Jumanji' je jedini film koji ne smijete propustiti za blagdane

'Kuća duhova', horor u kojem Australac Jason Clarke utjelovljuje imaginarnog psihijatra kojega u pomoć zove Sarah Winchester (Helen Mirren), nasljednica trgovca oružjem, kako bi procijenio njezino mentalno zdravlje i strah od duhova, zauzeo je treće mjesto. Film Michaela i Petera Spieriga zaradio je 9,3 milijuna dolara prvog vikenda prikazivanja.

Na četvrtom je mjestu 'Najveći showman', a na petom Spielbergove 'Novine' s Meryl Streep i Tomom Hanksom u glavnim ulogama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ri_ko_k_sni_123 07.02.2018.

    pa tri filma se s njim vrte ove godine...postaje stvarno posvudusa

  • Constellation 🖤 06.02.2018.

    Film za djecu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare