To je to što me zanima!

Najljepša potpora: Portugalke jake i bez Ronaldove Giorgine

Nisu baš u ‘punom sastavu’, ali portugalske WAGS-ice jednako su ‘dostojna’ podrška nogometašima i bez Georgine koja se trenutno nalazi na jahti i plovi oko Sardinije...
Vidi originalni članak

Potpora nogometašima Portugala uoči večerašnje utakmice s hrvatskom reprezentacijom bit će njihove zgodne djevojke. Za njih ne vrijedi izreka “ne možeš biti pametan i lijep” jer većina djevojaka ima diplome, neke čak i više od jedne.

Ipak, ovaj su put ostale bez najjačeg “pojačanja” na tribinama. Naime, Cristiano Ronaldo (33) dobio je dopuštenje da izostane s ove utakmice kako bi se lakše priviknuo na svoj novi klub, Juventus. Tako neće biti ni njegove zaručnice Georgine Rodriguez (24). Manekenka i nogometaš utakmicu će gledati ispred malih ekrana s obzirom na to da se trenutačno nalaze na luksuznoj jahti te plove oko Sardinije, nakon štu su zajedno uživali na filmskom festivalu u Veneciji. I dok će par upijati zadnje zrake sunca, ekipa portugalskih WAGS-ica glasno će navijati na tribinama i pokazati kako su i bez Georgine jednako “jake”. 

Georgina 
Rodriguez

Zaručnica Cristiana Ronalda je i u trudnoći bila vrlo aktivna. Nakon što je rodila njihovo prvo dijete, kćer Alanu Martinu, fanovi su pohvalili njezinu ‘savršeno čvrstu’ stražnjicu te usporedili nju i Ronalda da izgledaju kao Barbie i Ken. Uskoro bi par trebao snimiti i vlastiti reality show, o njihovu životu.

Filipa Brandão

Djevojka portugalskog braniča Cedrica Soaresa ‘pali’ društvene mreže, na kojima je prati više od 37.000 ljudi. Obožavatelje svakodnevno časti fotografijama u skupim modnim kombinacijama koje sama kreira.

Sara Rodriguez

Diplomirana kemijska inženjerka djevojka je portugalskog napadača Andrea Silve, s kojim je u vezi od početka ove godine. Strani mediji govore kako je Sara Andreov najbolji.

Alicia Verrando

Djevojka napadača Bernarda Silve svog odabranika upoznala je kad je počela karijeru u marketinškom timu za Monaco, klub u kojem je nogometaš igrao. U međuvremenu Alicia je napredovala u voditeljicu projekta u klubu, a bavi se i manekenstvom.

 

 

VIDI OVO: 15 najpoznatijih odjevnih kombinacija princeze Diane.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Biser_2 06.09.2018.

    Hahahaha koji clanak 😆😆😆😆

  • 06.09.2018.

    Jesu li ovo Flurescentice?

  • rambo1988 06.09.2018.

    Ma sve to triba ..... pa se vi mislite

Komentiraj...
Vidi sve komentare