Obavijesti

Show

Komentari 4

Najljepša potpora: Portugalke jake i bez Ronaldove Giorgine

Najljepša potpora: Portugalke jake i bez Ronaldove Giorgine

Nisu baš u ‘punom sastavu’, ali portugalske WAGS-ice jednako su ‘dostojna’ podrška nogometašima i bez Georgine koja se trenutno nalazi na jahti i plovi oko Sardinije...

VIDEO

Potpora nogometašima Portugala uoči večerašnje utakmice s hrvatskom reprezentacijom bit će njihove zgodne djevojke. Za njih ne vrijedi izreka “ne možeš biti pametan i lijep” jer većina djevojaka ima diplome, neke čak i više od jedne.

Ipak, ovaj su put ostale bez najjačeg “pojačanja” na tribinama. Naime, Cristiano Ronaldo (33) dobio je dopuštenje da izostane s ove utakmice kako bi se lakše priviknuo na svoj novi klub, Juventus. Tako neće biti ni njegove zaručnice Georgine Rodriguez (24). Manekenka i nogometaš utakmicu će gledati ispred malih ekrana s obzirom na to da se trenutačno nalaze na luksuznoj jahti te plove oko Sardinije, nakon štu su zajedno uživali na filmskom festivalu u Veneciji. I dok će par upijati zadnje zrake sunca, ekipa portugalskih WAGS-ica glasno će navijati na tribinama i pokazati kako su i bez Georgine jednako “jake”. 

Georgina 
Rodriguez

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zaručnica Cristiana Ronalda je i u trudnoći bila vrlo aktivna. Nakon što je rodila njihovo prvo dijete, kćer Alanu Martinu, fanovi su pohvalili njezinu ‘savršeno čvrstu’ stražnjicu te usporedili nju i Ronalda da izgledaju kao Barbie i Ken. Uskoro bi par trebao snimiti i vlastiti reality show, o njihovu životu.

Filipa Brandão

Djevojka portugalskog braniča Cedrica Soaresa ‘pali’ društvene mreže, na kojima je prati više od 37.000 ljudi. Obožavatelje svakodnevno časti fotografijama u skupim modnim kombinacijama koje sama kreira.

 

La Vita Bella 🇮🇹

Objavu dijeli Filipa Brandão (@filipabrandaoo)

Sara Rodriguez

Diplomirana kemijska inženjerka djevojka je portugalskog napadača Andrea Silve, s kojim je u vezi od početka ove godine. Strani mediji govore kako je Sara Andreov najbolji.

 

open the door 🍃💓

Objavu dijeli ⚡️Sara Rodrigues⚡️ (@sararodriguesss)

Alicia Verrando

Djevojka napadača Bernarda Silve svog odabranika upoznala je kad je počela karijeru u marketinškom timu za Monaco, klub u kojem je nogometaš igrao. U međuvremenu Alicia je napredovala u voditeljicu projekta u klubu, a bavi se i manekenstvom.

 

☀️ #monaco #summer #meridien

Objavu dijeli A l i c i a (@aliciaverrando)

 

 

VIDI OVO: 15 najpoznatijih odjevnih kombinacija princeze Diane.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo