To je to što me zanima!

Najmoćnija amazonska ratnica okončat će sve svjetske ratove

Legendarna ratnica pobjeći će iz utočišta svojeg otoka izgubljenog u vremenu da bi okončala rat koji bjesni cijelim svijetom. No hoće li njena moć biti dovoljna da zaustavi sukob?
Vidi originalni članak

Kada je kraljica Hippolyta zabranila princezi Diani odlazak s otoka i komunikaciju s vanjskim svijetom nije niti mogla očekivati da bi se inače mirna princeza mogla pobuniti protiv kraljičine riječi.

Ratnica bez premca opremit će se Zeusovim mačem, Lasom istine te Ateninim štitom i krenut će u pohod na zlikovce svijeta.

Pogledajte posljednji foršpan

U nadolazećem filmu će Wonder Woman, odnosno Diana Prince, uz upoznavanje svijeta rješavati i pojavu užasnih negativaca koji neće prezati niti od korištenja bojnih otrova da bi postigli svoje ciljeve.

Kao Diana Prince/Wonder Woman nastupa Gal Gadot, a mušku glavnu ulogu preuzeo je Chris Pine. Sporedne uloge drže Robin Wright u ulozi generalice Antiope, Connie Nielsen kao kraljica Hippolyta, komičarka Lucy Davis je komična Etta Candy, a u ostalim ulogama nastupaju David Thewlis (vjerojatno kao bog rata Ares) te Danny Huston, Elena Anaya, Ewen Bremner i Saïd Taghmaoui.

Film režira Patty Jenkins po scenariju Allana Heinberga i Geoffa Johnsa. 'Wonder Woman' u sva bolja kina dolazi 01. lipnja ove godine, u distribuciji Blitz filma.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Magdalena777_1 10.05.2017.

    Zar to nije bila Xena ratnica..... , ova bi bila nešto kao Merkelica, a da Konana stave kao Trumpa .... i eto rata svjetova

  • Rumpelstiltskin 09.05.2017.

    "Najmoćnija amazonska ratnica okončat će sve svjetske ratove" Wonder Woman, plod strastvene ljubavi između američana i Izraela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare