To je to što me zanima!

Najneobičnija izdanja 'princa sevdaha': Božo Vrećo u bikiniju, haljinama, štiklama i suknjama

Pjevač je široj javnosti poznat po glazbi koja budi emocije. Ipak, najviše pažnje među publikom privlače njegove modne kombinacije. Svojim stilom ne uklapa se u društvene standarde i time se ponosi
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački glazbenik Božo Vrećo (38) sinoć je nastupio u Dubrovniku u kinu Slavica gdje je sevdahom obradovao okupljenu publiku, ali je i svojim modnim izričajem privukao najviše pažnje. S obzirom na njegov osebujan i ekstravagantan stil izdvojili smo neke njegove upečatljive kombinacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevač uživa nositi odjeću u kojoj se osjeća ugodno pa tako često ljude iznenadi svojim izborom. Nedavno je Božo objavio fotografiju na kojoj pozira u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu naslonjen na stijenu korak od plićaka, a lice je od sunca sakrio crnom šiltericom i sunčanim naočalama.

Vrećo je 2019. 'plijenio' pozornost na Filmskom festivalu u Sarajevu na kojem je zablistao u dugoj rozoj haljini s dugačkim šlepom koja je otkrivala njegova leđa i brojne tetovaže. 

Nakon što je haljinom prošetao crvenim tepihom, osebujni umjetnik je novac od prodaje haljine odlučio donirati u dobrotvorne svrhe, odnosno Centru za slijepu djecu.

U SVOM STILU Božo Vrećo zadivio dubrovačku publiku autentičnim nastupom

Na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila 2019. za nastup je odjenuo dugu, zelenu, otvorenu haljinu golih leđa u kojoj je istaknuo svoje mnogobrojne tetovaže, a dugu kosu je ovaj put raspustio.

Početkom 2022. godine pozirao je u crnoj kožnoj suknji i jakni u istoj boji, a na glavi je nosio već prepoznatljivi visoki turban. Cijelu ovu ekstravagantnu kombinaciju upotpunio je crnim gležnjačama na petu te torbicom u istoj boji. 

Krajem 2021. Fotografi su snimili princa sevdaha kako šeta Sarajevom 'zabundan' od glave do pete, u crnom stylingu kojim je dominirao visoki turban.

Božo se ogrnuo velikim crnim šalom, te je istaknuo struk u dugom kaputu s pojasom.

ODMOR PRIJE KONCERTA Božo Vrećo se u jednodijelnom kupaćem kostimu sunčao na Jadranu: 'Djevičanska plaža'

Prošle godine glazbenik je objavio fotografiju iz Barcelone u crnoj haljini koju je sam kreirao. Haljina je od prozirnog tila s golim leđima, a figuru je naglasio remenom oko struka. Na glavi je imao crni turban koji je već poznati detalj njegovih stajlinga.

U ljeto 2021. prošetao je otokom Bračom, a tada je odjenuo zeleni top, crnu suknju, gležnjače na petu i naravno, turban.

Božo je veliki ljubitelj haljina i modnih dodataka pa nije iznenađenje što se našao na izložbi šešira Đurđe Tedeschi. Đurđa i on slično su se odjenuli, a crnu haljinu i cipele na petu upotpunili su upečatljivim šeširima.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • reborn_1 17.08.2022.

    Kad je netko dama, i brkovi mu stoje!

  • 13.08.2022.

    Ima eleganciju koju mnoge žene nikad neće imati. Muški A. Hepburn.

  • ivanz 12.08.2022.

    Evo, kao što sam bio ovdje napisao, svi komentari u kojima se je koristila riječ bolest su obrisani... To tako mora biti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare