To je to što me zanima!

Najplaćenije TV face: Na malim ekranima zarađuju masnu lovu

'TEORIJA VELIKE ZARADE' Penny, Sheldon i društvo po epizodi zarade dvostruko više od kolega iz ‘Igre prijestolja’, a De Niro je drugi najplaćeniji, iako serija još ne postoji
Vidi originalni članak

Pojava internetskih sajtova za gledanje serija itekako se isplatila glumcima koji “za masne pare” igraju njihove glavne likove.

Objavljena je lista najplaćenijih televizijskih glumaca za 2017. godinu. Na vrhu liste našli su se glumci američke komedije “Teorija velikog praska”. Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar i, naravno, Jim Parsons zarađuju enormnih 900.000 američih dolara po epizodi. Isplati se biti Sheldon ili se družiti s njim!

Visoko na listi je i popularni Robert De Niro (74), koji za ulogu u još neimenovanom projektu Davida O. Russela po epizodi “ubire” 775.000 dolara. Gledatelji vole pratiti i rješavanje misterioznih ubojstava pa tako Mark Harmon (65) za ulogu istražitelja Leroya Jethroa Gibbsa u seriji “Navy CIS” dobije 525.000 dolara. HBO za uspjeh svojih serija velikodušno nagrađuje i svoje glumce.

Dwayne Johnson (45) za ulogu u hit-komediji “Igrači”, koja istražuje glamurozan i često okrutan svijet profesionalnog američkog nogometa, zaradi 600.000 dolara po epizodi. Iako “Igra prijestolja” iz epizode u epizodu ruši sve rekorde gledanosti, Emilia Clarke (30) za ulogu Daenerys Targaryen dobije “bijednih” pola milijuna dolara.

Toliko zarađuju i kolege sa seta: Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Kit Harington i Lena Headey. Ne ide loše ni “članovima” “Moderne obitelji”. Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Ed O’Neill, Eric Stonestreet i Sofia Vergara također zarađuju 500.000 dolara po epizodi.

“Pola milje” zaradi i Kevin Spacey (58) za ulogu u “Kuća od karata”, a za epizodu u “Besramnicima” William H. Macy i Emmy Rossum William uzmu 350.000 američkih dolara.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • oaza_sukoba 27.08.2017.

    bolje biti faca u drustvu nego ne biti na TV-u.

  • black-flag 26.08.2017.

    Teorija velikog praska je jedna od najdebilnijih serija ikada.

  • youcanbe 26.08.2017.

    A što je sa Walking dead glumcima

Komentiraj...
Vidi sve komentare