Obavijesti

Show

Komentari 40

Najplaćenije TV face: Na malim ekranima zarađuju masnu lovu

Najplaćenije TV face: Na malim ekranima zarađuju masnu lovu
1

'TEORIJA VELIKE ZARADE' Penny, Sheldon i društvo po epizodi zarade dvostruko više od kolega iz ‘Igre prijestolja’, a De Niro je drugi najplaćeniji, iako serija još ne postoji

VIDEO

Pojava internetskih sajtova za gledanje serija itekako se isplatila glumcima koji “za masne pare” igraju njihove glavne likove.

Objavljena je lista najplaćenijih televizijskih glumaca za 2017. godinu. Na vrhu liste našli su se glumci američke komedije “Teorija velikog praska”. Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar i, naravno, Jim Parsons zarađuju enormnih 900.000 američih dolara po epizodi. Isplati se biti Sheldon ili se družiti s njim!

Screenshot YouTube

Visoko na listi je i popularni Robert De Niro (74), koji za ulogu u još neimenovanom projektu Davida O. Russela po epizodi “ubire” 775.000 dolara. Gledatelji vole pratiti i rješavanje misterioznih ubojstava pa tako Mark Harmon (65) za ulogu istražitelja Leroya Jethroa Gibbsa u seriji “Navy CIS” dobije 525.000 dolara. HBO za uspjeh svojih serija velikodušno nagrađuje i svoje glumce.

Cast member Robert De Niro is interviewed at the premiere of "The Comedian" during AFI Fest at the Egyptian Theatre in Los Angeles

Dwayne Johnson (45) za ulogu u hit-komediji “Igrači”, koja istražuje glamurozan i često okrutan svijet profesionalnog američkog nogometa, zaradi 600.000 dolara po epizodi. Iako “Igra prijestolja” iz epizode u epizodu ruši sve rekorde gledanosti, Emilia Clarke (30) za ulogu Daenerys Targaryen dobije “bijednih” pola milijuna dolara.

Toliko zarađuju i kolege sa seta: Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Kit Harington i Lena Headey. Ne ide loše ni “članovima” “Moderne obitelji”. Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Ed O’Neill, Eric Stonestreet i Sofia Vergara također zarađuju 500.000 dolara po epizodi.

PA/Pixsell

“Pola milje” zaradi i Kevin Spacey (58) za ulogu u “Kuća od karata”, a za epizodu u “Besramnicima” William H. Macy i Emmy Rossum William uzmu 350.000 američkih dolara.

Baby Driver European Premiere
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin