To je to što me zanima!

Pogledajte prvu najavu za film Barbie: Margot Robbie kao najpopularnija lutka na svijetu

Ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robbie, a njezinu bolju polovicu Kena utjelovljuje Ryan Gosling. Redateljica Greta Gerwig svojom ružičastom vizijom oživila legendarnu Mattelovu lutku
Vidi originalni članak

Warner Brothers Pictures predstavlja prvi teaser trailer i plakat za film Barbie, roza avantura koja će oduševiti sve generacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robbie (32), a njezinu bolju polovicu Kena utjelovljuje Ryan Gosling (42). Redateljica Greta Gerwig (39) ('Ladybird') svojom ružičastom vizijom dovodi legendarnu Mattelovu lutku na veliko platno.



“Barbie” stiže u kina diljem Hrvatske na ljeto 2023. u distribuciji Blitza.

Blitz film i video distribucija već je 30 godina vodeći distributer filmova u Hrvatskoj i regiji, što uključuje distribuciju filmskih i ostalih sadržaja putem klasičnih vidova distribucije – kina, videa, televizije, kao i putem novih tehnologija poput videa na zahtjev, IPTV-a, Interneta i slično. 

Tvrtka je na tržištu prisutna od 1992. godine, a do danas je proširila svoje djelovanje na gotovo sve zemlje u regiji. Zahvaljujući inventivnosti i postojanosti Blitz je stekao povjerenje najvećih filmskih studija kao što su Warner Bros Pictures International, Paramount Pictures International, 20th Century Studios i The Walt Disney Company; kao i "mini-major" studija Lionsgate, STX Entertainment, Amblin Entertainment, MGM; te brojnih nezavisnih filmskih kompanija.

GRUPA 'AQUA' Pjesma 'Barbie Girl' slavi 25. rođendan, ali nećemo ju slušati u novom filmu o poznatoj lutki

Blitz je posebno ponosan na uspješnu suradnju s domaćim filmskim autorima i producentskim kućama, te aktivno podržava razvoj hrvatske kinematografije, a time i hrvatske kulture i umjetnosti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.12.2022.

    Mora se bar reći da su za ovaj trash dobre/idealne glumce izabrali.

  • mario1892 16.12.2022.

    Žešća glupost! Nikad više Hollywood kao 80-tih i 90-tih. Ovo što sada snimaju je teško smeće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare