To je to što me zanima!

Najpoznatija influencerica se razvodi: Chiarru Ferragni je reper ostavio zbog skandala?

Kompaniju Chiarre Ferragni prošle godine su istraživali financijske institucije u Italiji zbog humanitarne akcije, a sada se influencerica razvodi od supruga
Vidi originalni članak

Chiara Ferragni (36) razvodi se od repera Fedeza nakon osam godina braka, pišu talijanski mediji. 

MILIJUNSKA PREVARA Chiara Ferragni u problemima: Najpoznatiju influencericu na svijetu istražuju zbog kolača

Prošle godine se talijanska influencerica našla u pravoj drami zbog humanitarne akcije, a čini se kako su ti problemi utjecali na njezin brak.

Prema stranim medijima, problemi u njihovoj vezi počeli su navodno još za vrijeme prošlogodišnjeg Sanrema, ali Chiara je odgodila donošenje bilo kakvih odluka kako bi podržala bolesnog supruga, piše Dagospia.

No kad se Ferragni našla u problemima, njezin suprug joj nije pružio podršku što je uzrokovale nesuglasice u njihovom odnosu. Okrivio je nju te njezine pravne probleme za negativan učinak na njegovo poslovanje.

Reper je navodno otišao u u Miami sa svojom pomoćnicom i napustio dom u kojem je živio s influencericom.

TALIJANI SU ZGROŽENI Chiara Ferragni našla se usred skandala: Skupljala novac za dječju bolnicu pa ga zadržala

Prisjetimo se,  Ferragni je prošle godine napravila projekt s kompanijom Balocco na projektu božićnog kolača pandoro. Prodavali su ga po 9 eura, što je tri puta više, radi njezina imena. Na kutiji je pisalo da će novac od prodaje donirati pedijatrijskoj bolnici Regina Margherita u Torinu.

Istražitelji su potom otkrili da je zapravo kompanija Balocco već uoči projekta sama dala 50.000 eura bolnici, a Ferragni je zaradila milijun eura. Kažnjena je s kaznom od milijun eura radi 'nekorektne komercijalne prakse'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare