To je to što me zanima!

Najpoznatije šogorice planiraju zajednički projekt za Netflix?

Vojvotkinja od Cambridgea navodno je polaskana Meganinom ponudom te smatra da je to korak u pravom smjeru prema izgradnji snažnijeg odnosa sa šogoricom
Vidi originalni članak

Kraljevsku obitelj koji trenutno dijeli Atlantski ocean, mogao bi spojiti upravo Netflix. Vojvotkinje Kate Middleton (39) i Meghan Markle (40) navodno spremaju veliki projekt, potvrdio je izvor blizak obitelj za US Weekly.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Meghan i Kate se zapravo jako dobro slažu i često su u kontaktu. Meghan je s njom razgovarala o suradnji na projektu za Netflix, dokumentarnom filmu koji će istaknuti Katein dobrotvorni rad i ogroman utjecaj koji je ostavila svojom filantropijom - rekao je izvor.

Vojvotkinja od Cambridgea navodno je polaskana Meganinom ponudom te smatra da je to korak u pravom smjeru prema izgradnji snažnijeg odnosa sa šogoricom.

Podsjetimo, Harry i Meghan nakon što su napustili kraljevski dvor osnovali su  firmu i potpisali ugovor s Netflixom vrijedan 150 milijuna dolara. Suradnja će se odvijati oko produciranja ekskluzivnog sadržaja, uključujući dokumentarce, filmove i emisije za djecu i odrasle.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Predator-A51 17.08.2021.

    Otkazat ću pretplatu..

  • Trump Jong Un 16.08.2021.

    Ja bi prije mršavku u zelenom a vi kako te ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare