To je to što me zanima!

Najseksi spot: 'Ja sam mali tigar, ti si zebra, pojest ću te...'

Spot reperice je pravi hit. U samo 24 sata pregledan je više od šest milijuna puta, a više od samoga teksta publici se svidio spot. U njemu se Cardi valja po plićaku, miluje s pjevačicom iz benda City Girls
Vidi originalni članak

Reperica Cardi B (27) u samo tri godine na estradi uspjela je u potpunosti shvatiti što publika želi. Za spot za pjesmu ‘Twerk’ angažirala je tridesetak obdarenih tamnoputih djevojaka koje su tresle svojim čokoladnim guzama pred kamerama.

I, naravno, spot je pravi hit. U samo 24 sata pregledan je više od šest milijuna puta, a više od samoga teksta publici se svidio spot. U njemu se Cardi valja po plićaku, miluje s pjevačicom iz benda City Girls i izgleda lijepo. I sve to u kostimu tigrice. Grrrr! 

Iako niže glazbene uspjehe reperica i glazbenik Offset (27) razišli su se nakon samo 15 mjeseci braka zbog njegove nevjere. Naime, Offset je planirao seks u troje s dvije djevojke, a Cardi je za to saznala putem medija koji su objavili te SMS-ove. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkako je Cardi najavila da će se maknuti od glazbenika jer, kaže, više nisu zaljubljeni, on ju neprestano moli za oprost. Sada je otišao toliko daleko da je na društvenoj mreži objavio video kako bi svi znali da ne može preboljeti repericu.

Imam samo jednu rođendansku želju, a to je da mi se vrati moja supruga Cardi B - rekao je Offset koji je jučer napunio 27 godina.

- Prolazimo kroz mnogo stvari sada. Želim se ispričati tebi, Cardi, što sam te osramotio, napravio sam te ludom - nastavio je Offset.

Sam je sebe nazvao sebičnim suprugom, ali se, kaže, trudi postati bolja osoba. Budući da su blagdani pred vratima, glazbenik želi provesti to vrijeme sa svojom, još uvijek zakonitom, suprugom te njihovom kćeri Kulture. 

Želim provesti i ostatak života s vama - tužan je glazbenik koji negira da je ikada prevario Cardi B. 

Prijatelji bivšeg para rekli su da Offset skroz priča kako želi repericu nazad. 

Potpuno se zatvorila prema njemu i to mu zaista smeta. Želi biti ponovno s njom - kažu za Us Weekly. 

NAJVEĆI FEJKERI ZODIJAKA: Blizanci pred vama govore jedno, a kad odete, okrenu priču. No, Vage su još gore

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Rafo 19.01.2019.

    Danas ima već skoro 12 milijuna pregleda...

  • Phoenix 19.01.2019.

    Nisam nikad vidio vise ruznih masnih ofucanih guzica punih celulita na jednom mjestu.. Sara je za njih mama mamine mame sto se tice izgleda i izvedbe.

  • kajzer/soze/80🇷🇸 19.01.2019.

    Ovaj lik hteo da se hvata u kolo a ne zna da igra😊..Još sa dve,a ni sa jednom nebi mogao diskretno to odraditi...malo se pohvalio,neko za novce medijima prosledio,do nje stiglo...i ona poznata i gotovo priča...A spot,malo previše forsiranja tela,jeftino...nekako mi blam bilo gledati...Izgleda da je akcenat na gledanju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare