To je to što me zanima!

Najseksi žena Kate Upton je trudna: Dijete će biti zgodno

Ako bude dečkić, neka se zove Brza lopta. Ako bude curica, daj joj ime Krastavac, predložio je imena maštoviti obožavatelj. Kate Upton je od prošle godine u braku s bejzbolašem Justinom Verlanderom
Vidi originalni članak

Trudna u Miamiju, pohvalila se Kate Upton (25). Glumica i manekenka je od prošle godine u braku s bejzbolašem Justinom Verlanderom (35). Supružnici su se upoznali na snimanju filma 'MLB 2K12' 2012. i kako je svojedobno rekla Upton, otada su nerazdvojni.

- Čestitam. To će biti jako zgodna djeca - komentirali su fanovi i prijatelji Kateinu objavu. Istaknuli su da će glumica biti predivna majka i kako ju očekuje divna avantura. Poželjeli su joj zdravu i sretnu trudnoću i dijete. Dio fanova je predložio Upton imena za dijete. 

- Ako bude dečkić, neka se zove Brza lopta. Ako bude curica, daj joj ime Krastavac - napisao je maštoviti obožavatelj. Upton je prošlog mjeseca magazin Maxim proglasio najseksi ženom na svijetu, a ona je istaknula kako se njezin rad isplatio. 

- Znate, oduvijek naporno radim na sebi, da se osjećam dobro i zato vježbam te pokušavam mentalno biti što jača. Ova titula je mala nagrada za sve to - ispričala je glumica u intervjuu za Maxim. Upton se počela baviti manekenstvom s 12 godina i njezina se obitelj preselila iz Michigana na Floridu zbog toga. 

- Voljela sam jahati konje, odrasla sam u blizini staje i nikada se nisam zamišljala u modnoj industriji - rekla je Kate. Dodala je kako joj je manekenstvo pružilo brojne pogodnosti poput putovanja i sve je izgledalo jako glamurozno. 

- Proživljavala sam avanture, putovala i susretala nove ljude - zaključila je Kate. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • japanokinez 15.07.2018.

    Kad pogledam nju i dosnimavanja, fonda ima više oblina.

  • _Varešak_ 15.07.2018.

    Tu njezinu trudnoću rado bih doradio.

  • Babaluji x 15.07.2018.

    nije lidiji bačić ni do koljena !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare