To je to što me zanima!

Najskuplji razvod na svijetu: Bezosu ostaje većina Amazona

Zahvalna sam što sam finalizirala proces razvoda braka s Jeffom uz uzajamnu podršku. Radujem se novoj fazi našeg odnosa te ćemo odgajati našu djecu kao prijatelji, objavila je MacKenzie...
Vidi originalni članak

Osnivač i vlasnik Amazona Jeff Bezos (55) službeno se rastao od MacKenzie Bezos (48), piše Page Six. Najbogatiji čovjek na svijetu i spisateljica bili su u braku 25 godina u kojem su dobili četvero djece. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što su finalizirali razvod, objavili su i službeno priopćenje za medije u kojem stoji da će Jeff zadržati sve svoje dionice u Washington Postu i kompaniji Blue Origin, kao i 75% udjela u Amazonu.

- Zahvalna sam što sam finalizirala proces razvoda braka s Jeffom uz uzajamnu podršku. Hvala svima koji su nas podržali, radujem se novoj fazi našeg odnosa te ćemo odgajati našu djecu kao prijatelji - objavila je MacKenzie na Twitter profilu.

MILIJARDER JEFF BEZOS Ljubavnici plaćao putovanja od 450 mil. kuna i slao gole fotke

Bezosovo bogatstvo se procjenjivalo na 137 milijardi dolara (890 milijardi kuna) . Amazon je pokrenuo u svojoj garaži 1994., a velika podrška mu je tijekom gradnje poslovnog carstva bila bivša supruga MacKenzie.

U medijima se šuškalo da je do razvoda došlo jer je Bezos osam mjeseci ljubvao s bivšom televizijskom voditeljicom i pilotkinjom helikoptera, Lauren Sanchez (49). 

- On se s Lauren sastajao tri puta tjedno, vodio ju na egzotična putovanja privatnim zrakoplovom u vrijednosti od 422 milijuna kuna. Naš fotograf ih je uhvatio kako rade 'prljave stvari' - tvrdi časopis National Enquirer. Njihovi novinari proveli su više od šest mjeseci istražujući njihovu aferu. 

 

NOVI ZLOČIN ŠOKIRAO JAVNOST: Još jedan čovjek glumio vozača Ubera i napao ženu!

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Biser_2 05.04.2019.

    Neka placa kad se vuca okolo

  • kajzer/soze/80🇷🇸 04.04.2019.

    Ne mogu da shvatim da tolike novce imaju,a da su pri tom toliko 'lepi i privlačni'....za nepoželeti,dzaba im kamioni novčanica....

  • 04.04.2019.

    zašto je to nekome bitno? za mene je to osobna privatna stvar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare