Obavijesti

Show

Komentari 18

Najskuplji razvod na svijetu: Bezosu ostaje većina Amazona

Najskuplji razvod na svijetu: Bezosu ostaje većina Amazona
5

Zahvalna sam što sam finalizirala proces razvoda braka s Jeffom uz uzajamnu podršku. Radujem se novoj fazi našeg odnosa te ćemo odgajati našu djecu kao prijatelji, objavila je MacKenzie...

VIDEO

Osnivač i vlasnik Amazona Jeff Bezos (55) službeno se rastao od MacKenzie Bezos (48), piše Page Six. Najbogatiji čovjek na svijetu i spisateljica bili su u braku 25 godina u kojem su dobili četvero djece. 

Pokretanje videa...

02:00

Nakon što su finalizirali razvod, objavili su i službeno priopćenje za medije u kojem stoji da će Jeff zadržati sve svoje dionice u Washington Postu i kompaniji Blue Origin, kao i 75% udjela u Amazonu.

- Zahvalna sam što sam finalizirala proces razvoda braka s Jeffom uz uzajamnu podršku. Hvala svima koji su nas podržali, radujem se novoj fazi našeg odnosa te ćemo odgajati našu djecu kao prijatelji - objavila je MacKenzie na Twitter profilu.

Ljubavnici plaćao putovanja od 450 mil. kuna i slao gole fotke
Ljubavnici plaćao putovanja od 450 mil. kuna i slao gole fotke

Bezosovo bogatstvo se procjenjivalo na 137 milijardi dolara (890 milijardi kuna) . Amazon je pokrenuo u svojoj garaži 1994., a velika podrška mu je tijekom gradnje poslovnog carstva bila bivša supruga MacKenzie.

Jeff Bezos, president and CEO of Amazon and owner of The Washington Post, speaks at the Economic Club of Washington DC

U medijima se šuškalo da je do razvoda došlo jer je Bezos osam mjeseci ljubvao s bivšom televizijskom voditeljicom i pilotkinjom helikoptera, Lauren Sanchez (49). 

- On se s Lauren sastajao tri puta tjedno, vodio ju na egzotična putovanja privatnim zrakoplovom u vrijednosti od 422 milijuna kuna. Naš fotograf ih je uhvatio kako rade 'prljave stvari' - tvrdi časopis National Enquirer. Njihovi novinari proveli su više od šest mjeseci istražujući njihovu aferu. 

 

NOVI ZLOČIN ŠOKIRAO JAVNOST: Još jedan čovjek glumio vozača Ubera i napao ženu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin