To je to što me zanima!

Najstariji Brosnanov sin ljubi Hercegovku, par se i zaručio

Holivudski glumac dugo poznaje sinovljevu odabranicu i dobro se slaže s njom, a povezuje ih ljubav prema filmu, piše srpski Blic. Par zajedno živi u Kaliforniji
Vidi originalni članak

Sean Brosnan (30), najstariji sin Piercea Brosnana (60), zaručio se sa Sanjom Banić koja je podrijetlom iz Hercegovine, piše srpski Blic. Par od prošle godine živi zajedno u Kaliforniji u kojoj rade u Seanovoj filmskoj kući 'Knight Marcher Studios'. Osim što se bavi produkcijom, Sanja je dosad imala nekoliko manjih uloga, a bavila se i manekenstvom. Par je do sada snimio dva filma, 'Savanna' i 'The Kid'. Holivudski glumac dugo poznaje sinovljevu odabranicu i dobro se slaže s njom, a povezuje ih ljubav prema filmu.

Brosnan je Seana dobio sa suprugom Cassandrom, koja je prije 22 godine umrla od raka jajnika. Sean je tada imao osam godina. Glumac je posvojio i Cassandrino dvoje djece iz prijašnjeg braka, Christophera i Charlotte Emily koja je u srpnju, baš poput svoje majke, umrla od raka jajnika u dobi od 42. godine. 

Tri godine nakon Cassandrine smrti Brosnan je upoznao novinarku Keely Shaye Smith. Par je u braku od 2001. godine i imaju dva sina, Dylana (16) i Paris (12). 

Pierce Brosnan je slomljen, kći Charlotte mu je umrla od raka



Idi na 24sata

Komentari 61

  • mata93 01.11.2013.

    a naravno bolju nije ni mogao dobit,hercegovka je to ;)

  • 01.11.2013.

    E sto ce se usreciti....

  • gabriela-st2 01.11.2013.

    splicanke su ti bolje dodi po mene

Komentiraj...
Vidi sve komentare