Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
61 komentara

Najstariji Brosnanov sin ljubi Hercegovku, par se i zaručio

Holivudski glumac dugo poznaje sinovljevu odabranicu i dobro se slaže s njom, a povezuje ih ljubav prema filmu, piše srpski Blic. Par zajedno živi u Kaliforniji

REUTERS/PIXSELL
Foto: REUTERS/PIXSELL
61 komentara

Sean Brosnan (30), najstariji sin Piercea Brosnana (60), zaručio se sa Sanjom Banić koja je podrijetlom iz Hercegovine, piše srpski Blic. Par od prošle godine živi zajedno u Kaliforniji u kojoj rade u Seanovoj filmskoj kući 'Knight Marcher Studios'. Osim što se bavi produkcijom, Sanja je dosad imala nekoliko manjih uloga, a bavila se i manekenstvom. Par je do sada snimio dva filma, 'Savanna' i 'The Kid'. Holivudski glumac dugo poznaje sinovljevu odabranicu i dobro se slaže s njom, a povezuje ih ljubav prema filmu.

Brosnan je Seana dobio sa suprugom Cassandrom, koja je prije 22 godine umrla od raka jajnika. Sean je tada imao osam godina. Glumac je posvojio i Cassandrino dvoje djece iz prijašnjeg braka, Christophera i Charlotte Emily koja je u srpnju, baš poput svoje majke, umrla od raka jajnika u dobi od 42. godine. 

Tri godine nakon Cassandrine smrti Brosnan je upoznao novinarku Keely Shaye Smith. Par je u braku od 2001. godine i imaju dva sina, Dylana (16) i Paris (12). 

Pierce Brosnan je slomljen, kći Charlotte mu je umrla od rakaNaši partneri pišu
Message