To je to što me zanima!

Najtužnija princeza je nakon dva mjeseca u bolnici napokon vidjela svoju djecu i supruga

Dan prije Badnjaka, princ Albert II. je u tajnosti sa sedmogodišnjim blizancima, Gabriellom i Jacquesom posjetio Charlene u Alpama
Vidi originalni članak

Princeza Charlene od Monaka (43) već je dva mjeseca provela u privatnoj bolnici u Švicarskoj. S obzirom na to da boluje psihički, ali i fizički, trebalo je proći određeno vrijeme kako bi terapija počela djelovati. Sve do nedavno, princeza Charlene nije smjela primati posjetitelje, a sada nakon što joj se zdravstveno stanje počelo popravljati, napokon je dobila priliku vidjeti svoju djecu i supruga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dan prije Badnjaka, princ Albert II. (63) odvezen je sa sedmogodišnjim blizancima, Gabriellom i Jacquesom u Alpe kako bi posjetili Charlene i to u potpunoj tajnosti. 

Malenim blizancima osmijeh nije silazio s lica jer su napokon mogli zagrliti svoju majku nakon dugih pet tjedana. 

To je ujedno bio i njihov prvi susret s majkom otkako se princeza Charlene u studenom vratila iz Afrike gdje je provela nekoliko mjeseci. Baš tada je zbog lošeg zdravstvenog stanja hitno hospitalizirana.

CHARLENE JE U ZATVORENOJ USTANOVI Princ ju je poslao na liječenje, a djeca 'najtužnije princeze' joj pišu: Mamice, fališ nam jako...

Blizanci su princezi poklonili svoje crteže, nakon čega su imali obiteljski ručak. Ostatak vremena proveli su u igri i pjevanju. Ipak, nakon četiri sata druženja,najtužnija princeza morala se teška srca oprostiti od svoje djece.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 08.01.2022.

    Bolno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare