To je to što me zanima!

'Najtužnija princeza' oporavlja se od teške infekcije: Ostat ću tu, ne mogu forsirati povratak

Naime, od svibnja se nalazi u Južnoj Africi, nakon što je oboljela od teške infekcije uha, nosa i grla, zbog čega nije mogla letjeti. Trebala je ostati tek 10ak dana
Vidi originalni članak

Princeza Charlene (43) je nakon udaje za princa Alberta II. od Monaka (62) dobila titulu najtužnije princeze. U javnosti se rijetko kad smijala te se činila kao da će svakog trena zaplakati. 

Javnost se zabrinula jer se princeza nije nigdje pojavila već neko vrijeme, a ona je pokušala objasniti razlog zbog čega je tako.

CHARLENE OBRIJALA GLAVU 'Najtužniju princezu' slomila je muževa afera: Ima novi imidž

Naime, od svibnja se nalazi u Južnoj Africi, nakon što je oboljela od teške infekcije uha, nosa i grla, zbog čega nije mogla letjeti. U razgovoru za južnoafrički radio 702 Mandy Wiener ispričala je da ne može forsirati svoj oporavak i da će u Južnoj Africi morati ostati još tri mjeseca.

- Trebala sam ostati ovdje 10 do 12 dana, ali sam od liječnika saznala da imam upalu sinusa i to prilično ozbiljnu. Potrebno je duže vrijeme za rješavanje ovog problema - otkrila je u ranijem intervjuu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 04.08.2021.

    Žena se konačno iščupala iz ralja lošeg braka. Pa taj tzv. princ ima 101 vanbračno dijete. Djecu a dijelom i sebe je osigurala. Pametno da je otišla tamo gdje voli biti! Svaka čast!

  • 04.08.2021.

    Uh, gadna neka infekcija ako zbog nje moraš 6 mjeseci odlagati put...hm.

  • Džo Senilio 04.08.2021.

    Igraj afričke igre, osvajaj afričke nagrade 🤡

Komentiraj...
Vidi sve komentare