To je to što me zanima!

Najubojitiji lutak dobit će još jednu priliku za svoje masakre

Živimo u eri reboota, pa je i Chucky došao na panj. Tako da će lutak kojeg ništa ne može ubiti, u stvari umrijeti i dobiti još jednu priliku na velikim ekranima, no u drugom obliku
Vidi originalni članak

Zlokobnu lutkicu zaposjednutu utvarom poremećenog serijskog ubojice smo u prethodnom nastavku serijala, 'Cult of Chucky', vidjeli kako se umnaža u nekoliko kopija, ali kao svaki pravi horor, ništa u filmu nije razriješeno. Chucky je i dalje živ, Tiffany također, franšiza može ići dalje.

KLAUN JE OPET TU Nastavak napokon dolazi: 'Ono' će nas još jednom zastrašivati

No nažalost, netko u produkcijskoj tvrtki MGM ustanovio je kako je vrijeme za reboot, a uzevši u obzir da živimo u eri reboota, i Chucky je došao na panj. Tako da će lutak, kojeg apsolutno ništa ne može (zauvijek) ubiti, u stvari umrijeti i dobiti još jednu priliku na velikim ekranima, no u drugom obliku.

Film bi trebao slijediti grupu djece, koje počne slijediti tehnološki napredna lutka. Prema tom prvom, doduše iznimno šturom sinopsisu, vidljivo je koliko novi film odlazi od početne ideje o Chuckyju.

David Katzenberg i Seth Grahame-Smith, producenti iza filma 'Ono', genijalci su iza ove ideje. U igru su ubacili i Larsa Klevberga, redatelja nadolazećeg horora 'Polaroid', te scenarista Tylera Burtona Smitha, koji je napisao i 'Kung-Fury 2'.

Kada gore rečenom pridodamo činjenicu da Don Mancini, koji je radio na svim filmovima o demonskom lutku, ne sudjeluje u ovom projektu, moramo se upitati hoćemo li dobiti film iste (ne)kvalitete.

ERA STEPHENA KINGA Spalit će nas sve: Njene moći utjerale su svima strah u kosti

Mancini je već i sam izjavio kako je razmišljao o rebootu, no na koncu je odustao od toga. Umjesto reboota, scenarist i redatelj bacio se na smišljanje serije o Chuckyju, a najavio ju je na svojem Twitteru.

Niti datumi za film niti za dolazak serije nisu objavljeni. O razvoju ovih priča pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

VIDI OVO: 9 najgorih Kardashian skandala.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tomo100brt 05.07.2018.

    Više je dosadio. A inaće su svi tu filmovi glupi.

  • 05.07.2018.

    stravično izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare