Obavijesti

Show

Komentari 5

Nastavak napokon dolazi: 'Ono' će nas još jednom zastrašivati

Nastavak napokon dolazi: 'Ono' će nas još jednom zastrašivati
4

Za nastavak prvog filma okupljena je istinski kvalitetna glumačka postava koja će glumiti naše heroje kao odrasle. Prva njihova grupna fotografija već je objavljena

VIDEO

Jedan od filmova koji su obilježili prošlogodišnju jesensku noć horora svakako je bio i remake jednog od boljih djela po knjigama Stephena Kinga, film 'Ono'.

'I ti ćeš otplutati!' - bila je rečenica iz foršpana koja je privukla je gledatelje od prve najave.

- Film je preuzeo gledatelje brzinom svjetlosti. Nadali smo se da ćemo otvoriti film u rangu troškova produkcije od 30 do 40 milijuna dolara. To bi bilo fenomenalno - rekao je šef distribucije u Warner Brosu, Jeff Goldstein.

PROČITAJTE I OVO: Počelo snimanje 'Groblja kućnih ljubimaca'

No stvari su ispale još bolje, jer je film u vikendu otvaranja zaradio preko 100 milijuna samo u Sjevernoj Americi. To je bilo najveće otvaranje filma u rujnu i najveće otvaranje horor filma svih vremena.

Takva zarada je potvrdila Warneru da pred njima stvarno jest franšiza za koju se isplati uložiti i vrijeme i trud, pa su za nastavak prvog filma okupili istinski kvalitetnu glumačku postavu koja će glumiti naše heroje kad su odrasli. Prva njihova fotografija nedavno je objavljena.

S lijeva na desno, s likovima koje glume u zagradama, to su Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jay Ryan (Ben Hanscom), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Bill Hader (Richie Tozier) i Andy Bean (Stan Uris).

U prethodnom smo filmu pratili događaje u mirnom gradiću Derryju na sjeveru SAD, gdje stvari izgledaju posve spokojno. No to je iluzija jer gradić već stoljećima opsjeda zla sila koja se budi svakih 27 godina i odnosi njihove najmilije. Ali demonsko prisustvo u obliku klauna Pennywisea bacilo je oko na grupu djece što je bila velika greška. Jer taj put je zlo naletjelo na djecu koja su mu se usprotivila.

Sada, godinama kasnije, Pennywise je ponovno na nogama. Njegova zloba još jednom se širi Derryjem. Naši heroji, sada odrasli ljudi, još će jednom morati kročiti u bitku sa zlom koje ne preza ni pred čime.

Režiju drugog dijela, nazvanog jednostavno 'It: Chapter 2', ponovno potpisuje Andy Muschietti ('Mama'), a u glavnim su ulogama Bill Skarsgård kao negativac Pennywise te gore navedeni glumci. U kinima bismo ga trebali gledati naredne godine u jesenskoj horor sezoni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode