To je to što me zanima!

Najveća faca stiže u kina: John Cena postaje opaki uništavač?

Poznati hrvač zakoračio je u pregovore sa studijom Paramount oko glavne uloge u filmu 'Duke Nukem', adaptaciji popularne franšize video igara o istoimenom vojniku
Vidi originalni članak

Uništavač vanzemaljskih postrojbi mogao bi dobiti priliku, kako bi on sam rekao, zgaziti vanzemaljski ološ na velikim platnima. U pitanju je još jedan film koji je dugi niz godina pokušavao skočiti s monitora na kino platna, a čini da je čekanju napokon kraj.

Po svemu sudeći, John Cena ušao je u pregovore sa studijom Paramount oko glavne uloge u filmu 'Duke Nukem', adaptaciji popularne franšize video igara o istoimenom vojniku. Platinum Dunes, projekt Michaela Baya, Andrewa Forma te Brada Fullera bavi se svime no premda su se krenuli baviti pribavom glavnog glumca, redatelja i scenarista još uvijek nemaju.

Dukea Nukema prvi put smo ga gledali u istoimenoj igri iz 1991. no većina će ga se sjetiti iz igre 'Duke Nukem 3D' iz 1996. godine. Do danas se pojavio u 19 naslova, ali taj je ipak onaj koji je mnogima prirastao srcu, što zbog svoje nevjerojatne igrivosti, što zbog odličnih mogućnosti za mrežno igranje.

I u tome leži glavni problem ovog projekta. Ljudi kojima je Duke Nukem nešto značio sada su već debelo u svojim 30. ili prije u 40. godinama života. Današnjim generacijama je ovo relativno nepoznat ili nebitan lik, pa je nejasno zašto se studio s toliko dobrih naslova trudi oko stvaranja filma koji u stvari nema publiku.

Platinum Dunes je studio koji je do danas dao 'Pročišćenje', serijal 'Prizivanje duhova' te najnovije 'Nindža kornjače', a koji nam se ove godine vraća s filmom 'Mjesto tišine', koje nam u distribuciji Blitza, u kina dolazi u travnju 2018. godine.

Kako se film poput 'Duke Nukema' uklapa u njihov portfelj filmova napučen hororima nije baš jasno no ako film uspije, nitko o tome više neće razmišljati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_201601 26.01.2018.

    Presao cijelu igricu na Nintendo 64 ! Dan danas mi je taj joystick u krvi i s tom igricom bi bio najbolji multiplayer igrac preko interneta i unistio ovu mladu generaciju sto vjesi 24 sata na igricama.

  • koko82 24.01.2018.

    flop...... morat ce se posteno potrudit da ovaj potonuli brend spase.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare