To je to što me zanima!

Najveća ljubav Borne Ćorića: 'Ona jedina zna sve moje tajne'

Bruna prati brata na skoro svim turnirima i velika mu je podrška. Ćorićevim obožavateljima je zapela za oko i njezina ljepota pa je stekla velik broj svojih fanova
Vidi originalni članak

Tenisač Borna Ćorić (21) je danas ostvario svoju najveću pobjedu u karijeri i svladao Rogera Federera (36) u finalu teniskog turnira Hallea. Od ponedjeljka će nezaustavljivi Borna biti 21. tenisač svijeta.

- Odigrao si sjajan meč i apsolutno zaslužio svoj prvi naslov na travi. Bio si bolji od mene i sretno ti na Wimbledonu - rekao je Federer Borni nakon meča te pohvalio trenerski tim na čelu s Ljubičićem.

Najvažnija mu je obitelj

Mladi tenisač je nebrojeno puta isticao kako mu je u životu najvažnija obitelj. Posebno je vezan uz svoju mlađu sestru Brunu s kojom se često fotografira za društvene mreže. Bruna prati brata na skoro svim turnirima i velika mu je podrška. Borna tvrdi da njegova sestra jedina zna sve njegove tajne.

Ćorićevim obožavateljima je zapela za oko i sestrina ljepota pa je i ona stekla velik broj svojih fanova.

-  Sestra mi je najbolja prijateljica i najljepša djevojka na svijetu - rekao je Borna ponosno.

Ljubavni život mladog tenisača

Borna je bio godinu i pol u vezi s manekenkom Valentinom Miletić (27). Iako su u početku tvrdili da su prijatelji, Ćorić je kasnije priznao da je bio ludo zaljubljen u bivšu Kraljicu Dalmacije, “okrunjenu” 2011. godine.  Nakon prekida je izbrisao sve zajedničke fotografije s društvenih mreža. Valentina je nakon prekida pronašla “ispušni ventil” pišući blog o putovanjima. 

Nakon prekida s Valentinom, Bornu su povezivali i s dobrom prijateljicom Mostarkom Tejom Lončar (23). Mostarka je inače dugogodišnja Brunina prijateljica pa cure često tulumare zajedno, najčešće uz zvukove folk glazbe. Borna se fotografirao s atraktivnom crnkom u splitskom noćnom baru i pokrenuo nagađanja o njihovoj vezi. Na društvenoj mreži je napisao "moje dvije ljubavi", a kasnije je objasnio da mu je to samo prijateljica.

- Meni je to smiješno. Samo mi je žao te druge osobe, pogotovo ako počnu negativni komentari. Ja sam na to navikao, ali oni nisu pa mi je malo glupo zbog njih - rekao je Borna za IN Magazin.

Neki od Borninih pratitelja su komentirali kako je 'previše blizak' sa sestrom. Tenisač je te bizarne ispade jednostavno izignorirao, a obožavatelji su mu stali u obranu i komentirali kako je njihova bratsko-sestrinska ljubav baš simpatična.

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Papatest 25.06.2018.

    A jest mu sestra ljepotica kao kobna Saška

  • ljubica ljubičica_1 25.06.2018.

    Ćoriću iz kog djela Bosne i Hrcegovine su se tvoji doselili u Hrvatsku?Jer to nije naše prezime.

  • 24.06.2018.

    Prerano je za sve tajne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare