To je to što me zanima!

Nakon bitke s rakom: Shannen Doherty se vratila svom poslu

Glumica, kojoj je 2015. dijagnosticiran rak dojke, vratila se poslu. Na predstavljanje svoje nove serije 'Heathers' došla je i sa osmijehom pozirala pred fotoobjektivima na crvenom tepihu
Vidi originalni članak

Shannen Doherty (46) u klasičnom je crnom odijeli i dolčeviti stigla na premijeru serije 'Heathers' u kojoj reprizira svoju ulogu iz istoimenog filma.

Doherty se odlučila vratiti poslu nakon što je pobijedila rak. Glumica, najpoznatija po ulogama u serijama Beverly Hills i Charmed, prošla je mastektomiju, kemoterapije i zračenje od 2015. kada joj je  dijagnosticirana bolest. 

Cijeli proces, Shannen je dokumentirala i objavljivala na društvenim mrežama s ciljem da pomogne i olakša bol ženama koje boluju od raka te njihovim obiteljima. 'Niste same', poručila je tada glumica. 

Shannen je ispričala da joj je pas Bowie, prvi 'otkrio' rak. 

- Nekoliko dana za redom njuškao me točno po mjestu gdje su mi otkrili tumor- Kada sam otišla k liječniku i kada mi je rekao da sam bolesna, shvatila sam da je Bowie bio u pravu - rekla je Doherty. 

Iako je bolest odsutna od travnja prošle godine, i dalje ima strahove. 

- Zatekneš sebe kako razmišljaš 'Ah, bole me još i kosti. Da li to znači da imam i rak kostiju? Ne prođe dan, a da se nakon buđenja ne zapitam da li je to normalno? Onda kao da sebe pljusnem i kažem si da je sve u redu i da sam smiješna - ispričala je glumica koja se veselila povratku na filmski set. 

- Kada je glumac bolestan, smjeste ga 'na klupu' jer pretpostavljaju da je preslab. Ali činjenica je da te posao vraća u život i daje ti snage da pobijediš nezamislivo čudovište - rekla ja Shannen uoči snimanja filma 'Heathers'.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mercedes s klasa 21.01.2018.

    Jos uvijek privlacna

  • 20.01.2018.

    sve najbolje joj želim,

  • Constellation 🖤 20.01.2018.

    E baš mi je drago! Dugo se borila s tim i uvijek bila pozitivna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare