To je to što me zanima!

Nakon Bollywooda stigle su i najveće tolivudske zvijezde...

Osim Pirzade, zvijezda ove plesne komedije je Sharwanand Myneni. On najčešće glumi simpatičnog rasplesanog policajca, koji se vječno nađe u nevolji
Vidi originalni članak

Nakon Zadra, ekipa koja snima tolivudski film 'Mahnubhavadu' stigla je u Split. Snimaju na Peristilu, Matejušci i na Prokurativama. Zvijezda filma je glumica i manekenka Mehreen Pirzada (21), koja se natječe u pucanju zračnim oružjem u Indiji. 

Nakon što su se bolivudski blockbusteri snimali u Dubrovniku i Rovinju, Tollywood je došao u Split, a produkcija je angažirala i hrvatske plesače. Tollywood se odnosi na produkciju filmova za indijsko tržište koje govori telugo jezikom, drugim jezikom te države. 

Osim Pirzade, zvijezda ove plesne komedije je Sharwanand Myneni (32). On najčešće glumi simpatičnog rasplesanog policajca, koji se vječno nađe u nevolji. 

U 'Mahnubhavaduu' će manju ulogu imati i splitska plesna grupa Savages. Odabrali su četiri plesačice koje su svoje scene već odradile ovog tjedna u Novigradu. Tamo se snimalo do ranih jutarnjih sati. U Splitu je Savageov koreograf Alen Sesartić otplesao svoje scene. 

Hrvatske djevojke su indijski producenti pozvali vidjevši ih u filmskom hitu 'Khaidi No. 150'. Koreograf 'Mahnubhavaduua' je Raju Sujndaram, koji je nedavno osvojio nacionalno priznanje za najboljeg plesnoga koreografa Indije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Wrazica. 27.05.2017.

    Mehreen je sve ove cure s kojima se slikala pomela. Ali ono doslovno.

  • sladana 27.05.2017.

    Nisu mi baš nekaj ti Indijci, a ni Indija....

  • MarkoMarić_2 27.05.2017.

    Jaa dobra imena pi(r)zda...... jedva cekam da film izade u indijska kina odmah cu ga pogledat buahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare