To je to što me zanima!

Nakon čak 17 godina: Zvijezde 'Dadilje' danas ovako izgledaju

Na Facebook stranici glumca Charlesa Shaugnessyja osvanule su fotografije s 'mini okupljanja' postave serije 'Dadilja' u kojoj je on utjelovio Maxwella Sheffielda
Vidi originalni članak

Dio glumačke postave popularne serije 'Dadilja' koja se već godinama ponavlja na domaćim TV programima, okupio se zbog proslave rođendana glumice Renee Taylor (83).

Renee, koja je u seriji glumila majku dadilje Fran, na rođendanu se družila s Fran Drescher (58) te s Charlesom Shaugnessyjem (61) koji je glumio Franinog šefa, a zatim i supruga, Maxwella Sheffielda. 

 

Fotografije s rođendana objavljene su na službenoj Charlesovoj Facebook stranici, razveselivši mnoge obožavatelje te hit serije. Uz 'fotke', glumac je napisao: 'Večer s punicom. Sretan rođendan, Renee!'. 

Slavili su u Franinom domu u Malibuu. Ekipa 'Dadilje' okupila se i 2004. godine kada je snimljena posebna epizoda 'Dadilje' u trajanju od sat vremena.

 

Serija je, nakon 6 godina prikazivanja, završila 1999. godine. 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 30.03.2016.

    hahhaha...ovi sto su ga bacali na nju su bas bas ocajnici....gledas seriju i bacas ga na zenu koja samo provocira suknjicama...sta radite onda kad vidite u gradu zenske koje nose suknjice...e i onda jos dobiju lajkove za to....ono...to zaista govori i o njima i o svijetu u kojem zivimo...

  • Lindy 30.03.2016.

    Jedna među najboljih komedija..gledala ju sigurno i po 3 puta neke epizode, ako ne i više i uvijek zanimljivo..

  • Pero770 30.03.2016.

    To je moja dadilja

Komentiraj...
Vidi sve komentare