To je to što me zanima!

Nakon druge trudnoće Cardi B ide pod nož: 'Zategnut ću trbuh, dosta mi je ovog viška kože'

Jedva čekam da objavim ovu pjesmu i dovršim još neke stvari i da mogu konačno na je*enu operaciju. Dosta mi je, izjavila je reperica
Vidi originalni članak

Reperica Cardi B (29) je najavila da će ići na operaciju 'tummy tuck' odnosno zatezanje trbuha. Zatezanje trbuha ili je kirurški zahvat kojim se uklanja višak kože i masno tkivo u području trbuha. Žene se tom zahvatu najčešće okreću nakon što su rodile. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagram storyju je objavila video u kojem pokazuje na višak kože koji joj smeta i kojeg se želi riješiti operacijom. 

- Ovaj trbuh će dobiti 'tummy tuck'. Nije niti toliko loše ali jednostavno mi se ne sviđa ovaj višak kože - objasnila je reperica pokazujući na taj mali višak kože.

- Malo sam teža nego inače i ne sviđa mi se to. To mi je Wavey učinila - dodala je.

Cardi je mislila na svojeg sin Wavea kojeg je rodila prije 9 mjeseci. Osim njega ima i kćerku Kulture (3) sa suprugom Offset (30).

Cardi B se priprema za izlazak njenog drugog studijskog albuma, koji bi trebao izaći ove godine. Kad joj završi press turneja planira odraditi zahvat zatezanja trbuha. 

OBRAČUNALA SE S HEJTERIMA Cardi B zaključala Instagram profil kćeri (3): 'Vrijeđaju dijete, nisam nikad prije čitala što pišu'

- Jedva čekam da objavim ovu pjesmu i dovršim još neke stvari i da mogu konačno na je*enu operaciju. Dosta mi je - pojasnila je.

Reperici estetski zahvati nisu strani i uvijek je bila otvorena o njima. Do sada je stavila zubne ljuskice, odradila liposukciju, dva puta je išla na povećanje grudi i povećanje stražnjice. 

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA NAŽIVCIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare