Show

Komentari 0

Cardi B zaključala Instagram profil kćeri (3): 'Vrijeđaju dijete, nisam nikad prije čitala što pišu'

Cardi B zaključala Instagram profil kćeri (3): 'Vrijeđaju dijete, nisam nikad prije čitala što pišu'

Nakon svih gadosti koje su pisali o njezinoj Kulture, reperica je odlučila zaključati profil i time onemogućiti uvid u kćerine fotografije bilo kome. Nada se da će to pomoći

Reperica Cardi B (29) prije nešto više od godinu dana napravila je kćeri Instagram profil. Malena Kulture (3) našla se na meti hejtera pa je njezina moderna majka odmah krenula u 'akciju'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon svih gadosti koje su pisali o njezinoj Kulture, odlučila je 'zaključati' profil i time onemogućiti uvid u kćerine fotografije.

- Nisam provjeravala kćerin profil, ali sada ću zaključati njezinu stranicu - napisala je reperica na svom Twitteru.

- Ne znam što se događa, ali nadam se će sve majke koje su svojoj djeci dopustile vrijeđanje mojeg djeteta umrijeti. Rodile ste čudake - dodala je.

Inače, malena Kulture prikupila je više od dva milijuna pratitelja od rujna 2020. godine kada joj je majka otvorila Instagramu. U roku od samo 15 sati počelo ju je pratiti više od 534 tisuća ljudi. Reperica je jednom prilikom izjavila da ona upravlja kćerinim profilom. Istodobno je otkrila kako je djevojčica razmažena i da voli sve ružičasto. Kulturein profil je od samih početaka bio pun simpatičnih sadržaja mame i kćeri.

Podsjetimo, Cardi je 2019. godine optužila blogericu i YouTubericu Tashu K. (38) za klevetu, jer je u nekoliko videa iznosila navodno lažne činjenice o Cardi koje su štetile njezinom ugledu i privatnom životu. Tasha je tvrdila da se Cardi prostituirala dok je bila striptizeta, da je bila ovisna o teškim drogama te da je prevarila supruga Offseta (30). Također, pisala je da Cardi ima herpes, što su Tashini pratitelji iskoristili kako bi vrijeđali nju i njezinu kćer Kulture. No, Cardi je nakon tri godine sudskog spora uspjela pobijediti.

 

Najčitaniji članci