To je to što me zanima!

Princ Harry i Meghan Markle stigli kod Elizabete II: 'Navratili su kod bake na putu za Haag'

Harry i Meghan u Veliku Britaniju stigli su sami, bez sina i kćeri, koju kraljica još uvijek nije upoznala uživo. Prema pisanju stranih medija, prespavali su u svom bivšem domu, gdje sada živi prinčeva rođakinja
Vidi originalni članak

Princ Harry (37) i supruga Meghan Markle (40) u tajnosti su posjetili kraljicu Elizabetu II (95) po prvi put nakon više od dvije godine izbivanja iz Velike Britanije, piše Page Six

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Princ i supruga sastali su se s kraljicom samo nekoliko dana prije njezinog 96. rođendana. Ipak, njihovo pravo odredište zapravo je Nizozemska, dok je imanje Elizabete II bio samo usputna lokacija. 

Naime, supružnici će od 16. do 22. travnja prisustvovati na Igrama Invictus u Haagu u Nizozemskoj, priopćio je glasnogovornik obitelji. 

NE OSJEĆAJU SE SIGURNO Princ Harry i Meghan posjetit će Nizozemsku, a Veliku Britaniju izbjegavaju zbog osiguranja...

S kraljicom i princom Charlesom (73), Harry i Meghan sastali su se u njezinu domu, dvorcu Windsor. Par je iz Kalifornije, u kojoj trenutačno žive, doputovao na zračnu luku Heathrow, odakle su se uputili u kraljičin dvorac. Došli su sami, bez dvogodišnjeg sina Archieja i desetomjesečne Lilibet, koju Elizabeta II još nije upoznala uživo. 

Šuška se kako su princ Harry i Meghan u Velikoj Britaniji samo prespavali i to u svom bivšem domu, gdje sada živi prinčeva rođakinja Eugenie sa suprugom i sinom.

- Možemo potvrditi da su Harry i Meghan posjetili baku vojvode, kao što smo se i nadali da hoće - rekao je njihov glasnogovornik pa dodao: 

- Navratili su u Veliku Britaniju na svom putu prema Haagu kako bi prisustvovali Igrama Invictus.

Kako piše Page Six, supružnici se već sada nalaze u Nizozemskoj. 

Buckinghamska palača odbila je dati komentar.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Karmelićanka 19.04.2022.

    Ispravak naslova: Navratili su k baki i bili su kod bake.

  • 15.04.2022.

    Nije mi jasno, samo su se odrekli titula da žive slobodno, pa zašto ih odmah u Haag? Kome su zlo učinili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare