To je to što me zanima!

Nakon glasina da se posvađala s Benom, J.Lo objavila video na kojem se ljube: 'Moja ljubav'

Nažalost, čini se kako Jennifer nije postigla ono što je htjela. Brojni korisnici Instagrama komentirali su kako 'Ben izgleda nesretno' i 'da ga ostavi kod kuće jer takve ceremonije nisu za njega'
Vidi originalni članak

Nakon što se na društvenim mrežama počeo širiti video svađe između nje i supruga, glumca Bena Afflecka (50), Jennifer Lopez (53) na društvenim mrežama objavila je video i napisala: 

- Najbolje provedeno vrijeme je ono s mojim mužem, mojom ljubavi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tim postupkom J. Lo poručila je obožavateljima i ostalim korisnicima društvenih mreža da su ona i suprug Ben u savršenim odnosima i da ono, što su svi vidjeli na malim ekranima tijekom Grammyja, zapravo nije realan prikaz njihova odnosa. 

Na snimci koju je objavila može se vidjeti kako se sprema za Grammyje, ali i zabavlja te ljubi sa suprugom pred kamerama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Objava je u nekoliko sati prikupila više od 1.8 milijuna lajkova, a pjevačici i glumici su se u komentarima javili brojni pratitelji. 

- Prelijepi; Više objavljuj s Benom, molim te - pisali su joj. 

PRED KAMERAMA VIDEO J.Lo i Affleck u žustroj raspravi na dodjeli Grammyja: 'Prestani! Lijepo se ponašaj...'

Ipak, bilo je i onih koji nisu povjerovali u napisane riječi pjevačice te su je u komentarima kritizirali. 

- Zašto Ben izgleda kao da ga nešto boli cijelo vrijeme?; Ben izgleda kao da je nesretan i kao da mu je dosadno; Ne činii se sretnim; Zašto ga ne ostaviš kod kuće? Vidi se da nije za takva događanja - piše ispod objave. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare