To je to što me zanima!

Nakon Hrvatske i Italije obitelj Beckham stigla je u Saint-Tropez

Bivši nogometaš sa suprugom i obitelji uživa i u Francuskoj. Snimljeni su na luksuznoj jahti, a David je sa Harper i Cruz bio i u obližnjem zabavnom tematskom parku. Ne kriju kako im je lijepo
Vidi originalni članak

Obitelj Beckham nakon uživanja u Hrvatskoj svratila je do Italije, a sada su produžili i do Francuske. Ovog vikenda snimljeni su u prekrasnom Saint-Tropezu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši nogometaš David Beckham (47) s kćeri Harper (11) i sinom Cruzom (17) svratio je do obližnjeg tematskog parka, a pridružila im se kasnije i Cruzova djevojka Tana Holding.

Paparazzi su ih uhvatili i na luksuznoj jahti na kojoj se David sunčao nakon što se rashladio u moru. Na stolu je imao i osvježavajuće piće, a pokraj njega stajao je rozi napuhanac i ostali vodeni rekviziti za zabavu.

U jednom trenu digao se iz ležeće pozicije i pokazao svoje istrenirano tijelo u rozom kupaćem.

Prilikom dolaska u Saint-Tropez snimili su i Victoriju (48) koja je stigla u uskoj, kratkoj haljini i sunčanim naočalama.

Podsjetimo, David i Victoria uživali su nešto više od tjedan dana na Lopudu u luksuznom resortu Lopud1483. 

Prema pisanju britanskih medija, na odmor u Hrvatskoj potrošili su nekoliko desetaka tisuća eura, što i ne čudi, budući da jedna noć u luksuznom resortu stoji 10 tisuća eura (oko 75 tisuća kuna). Beckhamovi su uživali u vožnjama brodom te luksuznim restoranima u Dubrovniku i okolnim otocima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 23.07.2022.

    Monitoring obitelji Beckham

  • ćiribu_ćiriba 23.07.2022.

    lako tako, šta u sloveniji ne gase požar!!!!

  • jamesbond7777 23.07.2022.

    Ode 5000e..il 3000funti

Komentiraj...
Vidi sve komentare