To je to što me zanima!

Danijela Martinović: Hakirali su me! Uzeli su mi fotke i osobne podatke. Ovo je lažni profil!

Osoba koja se odlučila lažno predstaviti kao Danijela kopirala je cijeli opis originalnog profila pjevačice te preuzela njezine posljednje objave. Haker je naveo čak i njezin poslovni mail
Vidi originalni članak

Posljednjih dana medijske stupce pune vijesti o hakerskim napadima na naše slavne pjevače i glumce, a sada se na meti našla pjevačica Danijela Martinović kojoj je napravljen lažni profil na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačici je netko na Instagramu napravio lažni profil. Ukrao joj je fotografije, osobne podatke te se predstavlja kao ona.

Svoje pratitelje odmah je upozorila na prevaru, objavivši screenshot tog novootvorenog profila te je napisala: 'Lažni profil'.

Osoba koja se odlučila lažno predstaviti kao Danijela kopirala je cijeli opis originalnog profila pjevačice te preuzela njenih 20-ak posljednjih objava. U opisu profila navela je čak i njezin poslovni mail.

No Daniela nije jedina koja se posljednjih dana bori sa opasnim hakerima.

2. DIO: POZNATI NA METI HAKERA Huljić nam otkriva pozadinu krađe hakera: Ne bi se baš usrećio da me tražio novac...

Naime, pratitelje je o lažnom profilu upozorila i voditeljica Tončica Čeljuska, a s istim problemom susreo se i glazbenik Tonči Huljić, inače svekar Petra Graše, bivšeg Danijelinog partnera, ali i Tereza Kesovija.

Na meti hakera našla se i glumica Kristina Krepela koju je napadač tražio novac kako bi joj vratio profil, a uz nju, s sličnim napadima, suočila se i Ornela Vištica.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU: 'NIJE BILO LAKO ZAMIJENITI LJILJANU NIKOLOVSKU'

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zrno soli u glavi 22.08.2022.

    nema veze profil, važno da su slike i filmići pravi

  • Purger ⚽_911 22.08.2022.

    I ja bi

  • 22.08.2022.

    Tko je ova???

Komentiraj...
Vidi sve komentare