To je to što me zanima!

Nakon kolegice Barbare: Duško se znoji i 'teše' liniju u teretani

Mnogi estradnjaci imaju problema s viškom kilograma. Neki se ne srame priznati kako već godinama vode istu bitku, tako je i voditelj Duško Ćurlić krenuo mršavjeti...
Vidi originalni članak

Voditelj Duško Ćurlić (51) ugledao se na kolegicu Barbaru Kolar (49) i krenuo u borbu protiv kilograma. Na Instagramu je objavio fotografije izmučenog lica, ali i jednu sa smiješkom. Čini se kako cijela estrada ovih dana kreće na dijetu... 

- Faze treninga - kratko je komentirao Ćurlić oznojenog lica i zahvalio se treneru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Duško i Barbara nedavno su se pozdravili sa showom 'Zvijezde pjevaju'. Kolar se nikada nije sramila svojih kilograma koji su joj često zadavali muke. 

- Ja sam jedna od onih koja se deblja od vode i od kuhanog kelja - našalila se jednom prilikom. U showu 'Zvijezde pjevaju svi su mogli vidjeti njezinu vitku liniju koju zahvaljuje ponajprije, kako kaže, zdravoj prehrani.

Voditeljica ne jede ugljikohidrate, a voli duge šetnje od najmanje desetak kilometara. 

- Dobra linija se stvara za stolom, a ne u teretani - izjavila je Kolar, a radila je i test intolerancije na hranu. 

Još jedan voditelj nije zadovoljan brojkama na vagi. Zoran Šprajc (51) je oduševljeno priznao kako kreće u rat s viškom kilograma, čak ih je nakupio 125, a ni njegova partnerica u dijeti, labradorica, ne zaostaje za njim. 

- I njoj i meni se nabralo kila pa smo odlučili to zajedno riješiti. Više šetnje i kretnje, manje jela i pića, preko vode do slobode i deset kila u deset tjedana manje - napisao je na Instagramu.

Našalio se Šprajc i s novim jelovnikom.

- Kažu da si uz juhu od batata i jabuke i pureća prsa mogu priuštiti prokulica koliko god želim. Ludilo brale - dodaje Šprajc.

IZGUBIO ŠEST KILA U ringu s kilogramima: Duško Ćurlić u teretani udara po vreći

Glumca, Crnogorca s beogradskom adresom, Andriju Miloševića (40) domaća je publika upoznala zahvaljujući liku Andrije iz humoristične srpske serije 'Andrija i Anđelka'. Zadnjih mjeseci glumac je sve iznenadio novom linijom, a otkrio je kako je u manje od godinu dana izgubio čak 20 kilograma.

- Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer - otkrio je Milošević 'tajnu' vitke linije. Glumac nije bio, kako tvrdi, na nikakvoj strogoj dijeti. 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Idi na 24sata

Komentari 34

  • tiha voda_492 30.05.2019.

    Odličan voditelj nadam se da će uspjeti smršavjeti

  • Yola 30.05.2019.

    trcanje je odlicno za kondiciju,ali tesko topi salo. izbacim ugljikohidrate i otrcim svaki dan 8-10 km i jedva izgubim 33 kg za godinu dana, a bilo oko 100 kg na pocetku

  • Link1 29.05.2019.

    On bi samo glavu trebal trenirat,da mu se smanji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare