To je to što me zanima!

Nakon Lole s kokošjim tijelom, našao je novu: 'Želim harem'

Nakon lutke koja je neodređenog spola, kontroverzni bodybuilder Jurij Toločko našao je i novu. Ipak, na opomenu pratitelja da je neprimjereno jer izgleda premlado, pristao je ne pokazivati erotske scene s njom
Vidi originalni članak

Glumac i bodybuilder iz Kazahstana, Jurij Toločko, krajem studenog oženio je Margo, seks lutku u prirodnoj veličini. Ipak, otkrio je kako se rastao od nje, a o razlozima rastave nije htio govoriti.

POGLEDAJTE VIDEO: Jurij Toločko i njegova žena lutka

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svojim obožavateljima na Instagramu obznanio je kako ima novu ženu - Lolu! Međutim, iako se vjenčao s Lolom, otkrio je kako ona nema spol te će ona sama odlučiti hoće li biti muško ili žensko.

SNIMIO BIZARAN VIDEO Glumac koji je oženio lutku vara je s predmetom dok je ona na popravku: 'Ne mogu izdržati'

- Lola ima glavu žene i tijelo kokoši, a njen pupak se može koristiti i kao ženski spolni organ. Pokazat ću vam to jednom. Za mene je ona jedna ogromna kokoš! Odlučio sam imati i harem. Moglo bi nas biti puno u obitelji - rekao je Toločko svojim obožavateljima na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli OddJack / Yuri Tolochko (@yurii_tolochko)

Potom je par dana kasnije otkrio kako je u njegovu obitelj stigla još jedna lutka za koju nije odmah odabrao ime. Međutim, njegovi pratitelji tu su ga napali i rekli mu da je uvrnut pošto je ta lutka izgledala znatno mlađe nego što bi trebala.

On je na to odgovorio pratiteljima kako mu nije jasno kako bi lutka trebala izgledati da ne bude poput djeteta, na što su mu pratitelji rekli - pa kao tvoja bivša Margo!

Toločko se na to krenuo braniti, pa čak se i uvrijedio, no naposljetku je popustio i poručio svojim pratiteljima:

YURI TOLOCHKE Oženio PVC lutku pa tuguje: 'Sa suprugom ne mogu dočekati ni Božić jer su joj pukli dijelovi...'

- Vidjeli ste moju novu ženu u prošloj objavi, predložili ste da ju nazovem Luna. Tako će i biti. No, mnogi od vas mislili su da je ona premlada, i iako je ona odrasla žena, ipak ću vam popustiti i potrudit ću se ne pokazivati vam ikakve erotske scene s Lunom. Lola i ja ćemo je tretirati kao sestru - rekao je Toločko.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 23.03.2021.

    Sunce slatko nabildano, duša slatka..kako je dražestan

  • Linz 23.03.2021.

    Japanski doktor Naru Akihito (Univerzitet u Orlandu) je na upit novinara : Da li poslije prdeža treba prati guzicu, on je odgovorio : Podapiranjem se postiže čistoća mjesta s kojeg je izašla nečistoća, i to je mjesto čisto sve dotle dok se ponovo ............ne onečisti !!!

  • mexpert 23.03.2021.

    nije ni njemu lako.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare