To je to što me zanima!

Nakon MasterChefa, Meri stiže u 'Ribu na torti': Svestrana sam

Jako mi se teško predstaviti ljudima u kratkim crtama jer me sve zanima i svugdje sam pomalo, istaknut će Meri Goldašić koja je mnogima poznata s društvenih mreža, gdje dijeli stvarne trenutke iz života
Vidi originalni članak

Red pjesme, red podbadanja i tri slijeda jela donijela su ovome tjednu puno smijeha, brojne ribice i dobru atmosferu. Svojom večerom tjedan će zaključiti bivša natjecateljica ovogodišnjeg 'MasterChefa' Meri Goldašić, a ekipa će dodjelom ribica odlučiti tko je najspretnije kuhao te bio najbolji domaćin. 

'RIBA NA TORTI' Ivanova večera pretvorila se u koncert: 'Goran je novi Bebek!'

- Dosta sam svestrana osoba i jako mi se teško predstaviti ljudima u kratkim crtama jer me sve zanima i svugdje sam pomalo - istaknut će Meri koja je mnogima poznata s društvenih mreža, gdje dijeli stvarne trenutke iz života, najčešće kroz humor.

- Mislim da je svijetu dosta negative i stvarno mislim da se ljudi trebaju poistovjetiti s nečim zabavnim malo za promjenu i kad god vidim da sam uspjela nekog nasmijati meni je dan ispunjen - poručit će ova svestrana domaćica. 

'RIBA NA TORTI' Slavonac Ivan pripremat će dalmatinsku buzaru: 'Čini se da Pažanin daje sve teže zadatke'

- Od Meri očekujem više onako na profi razini s te neke tehničke strane baš dobro, dobro jelo. I zabavu jer ona je zabavna, jako iskrena i transparentna - istaknut će Anezi.

Što će pripremiti gostima te tko će na koncu večeri odnijeti pobjedu, ne propustite doznati večeras u 'Ribi na torti'.

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA ANDRIJOM IZ SERIJE 'ANDRIJA I ANĐELKA':

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mamia 23.12.2023.

    pa kome je bas ona od svih bivsih kandidata toliko bitna da je se na silu gura u prvi plan?Netko za nju dobro placa da je se eksponira

  • velečasnik 22.12.2023.

    Pa ja bi bacio udicu u njenu ribicu.

  • 22.12.2023.

    Uskoro će Meri voditi dnevnik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare