To je to što me zanima!

Nakon mora suza, Bella Hadid pokazala guzu u mini bikiniju

Fotografi su je snimili kako izlazi iz mora u mikro bikiniju sa životinjskim uzorkom koji malo toga ostavlja mašti. Bella je već dugo na glasu kao jedna od najljepših žena svijeta te je još jedanput opravdala tu titulu
Vidi originalni članak

Supermodel Bella Hadid (25) pokazala je isklesanu figuru na plaži u Miamiju.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografi su je snimili kako izlazi iz mora u mikro bikiniju sa životinjskim uzorkom koji malo toga ostavlja mašti. Bella je već dugo na glasu kao jedna od najljepših žena svijeta te je još jedanput opravdala tu titulu.

Iako se činilo kako Hadid pršti od samopoudanja, nedavno je na Instagramu progovorila o svojoj borbi s teškom depresijom i anksioznošću koja traje još od njezinih tinejdžerskih dana. 

BELLA HADID OTVORILA DUŠU Jedna od najljepših žena svijeta u suzama progovorila o bolesti: 'Društvene mreže su samo laž...'

Podsjetimo, Bella je napisala da u zadnjih nekoliko godina gotovo svakodnevno plače, a usto je objavila nekoliko fotografija na kojima je uplakana. Pratitelje je podsjetila da društvene mreže nisu stvarni život.  U objavi na Instagramu, na kojemu je prati 47 milijuna obožavatelja, pozvala je sve koji se suočavaju sa sličnim problemima da zapamte kako nisu sami.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nesminrec 15.11.2021.

    Sto bi dala da se moze posteno najesti....

  • 15.11.2021.

    Dajte joj jesti hehe

  • 15.11.2021.

    Stop promoviranju anoreksije!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare