To je to što me zanima!

Nakon nastupa u Makedoniji, Grašo i Danijela stigli u Zagreb

Splitski ljubavno-glazbeni par Novu godinu dočekali su u Skopju gdje su zajedno nastupali na trgu Makedonija. U ponedjeljak su sletjeli u zagrebačku luku Pleso...
Vidi originalni članak

Danijela Martinović i Petar Grašo u ponedjeljak su iz Makedonije, gdje su zajedno pjevali na dočeku Nove godine, sletjeli u zagrebačku luku Pleso. Par, koji nije skidao osmijeh s lica, viđen je u društvu prijatelja. Grašo je kavalirski gurao kolica s njihovom povećom prtljagom. Splitski ljubavni par zajedno je dočekao 2011. godinu na Trgu Makedonija u Skopju. Osim njih na Pleso je iz Sarajeva sletio i bosanski glumac Branko Đurić Đuro. Bio je u društvu supruge Tanje Ribić i kćerima. Glumac je gurao kolica s prtljagom na kojima je sjedila njihova mlađa kći.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ciara46 04.01.2011.

    Čudan par, nikako mi nije jasno kakva je to veza i jesu li oni uopče ljubavni par. On več godinama ignorira brak i bliskost u javnosti.Žive kao zajedno u stanu a on se uporno skriva i uglavnom odvojeno izlazi i ljetuje bez Daniele.Da nije ipak istina da je "veliki dalmoš" gay, pa mu treba kamuflaža?

  • Confo 04.01.2011.

    ljubavno-glazbeni..??? jel to neki ljubić-mjuzikl možda.?!?

  • dunavac88 04.01.2011.

    Zbilja, ja mislio da će u Turkmenistan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare