To je to što me zanima!

Nakon neuspjelog 'Generala', hvali se da će biti seksi Drakula

Višnjićev Drakula je preobratio sve ti svoje nevjeste, a on je ostao mrtav u svom dvorcu u Karpatima dok su njegove tri supruge odlučile započeti zajednički život...
Vidi originalni članak

Šibenčanin Goran Višnjić (47) dobio je novu veliku ulogu u američkoj seriji 'The Brides'. Glumac se time pohvalio na svom Instagram profilu gdje je otkrio da s nestrpljenjem iščekuje novi poslovni izazov. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ok, idemo. Pretpostavljam da je sad vani. I znam da sam malo otkrio... Nadam se da će vam se svidjeti - komentirao je Višnjić. Usput je otkrio da će glumiti Drakulu. Objavu su mu komentirale supruga Eva Višnjić (45) i pjevačica Nina Badrić (47).

- O Bože, moje selo će poludjeti kada dođeš u posjetu - napisala mu je supruga, dok mu je pjevačica čestitala.

Seriju uskoro počinje snimati ABC, a opisana je kao 'seksi suvremena verzija Drakule'. Bit će to obiteljska drama s tri jake ženske uloge, ali i elementima horora. 'The Brides' će biti vampirska sapunica o snažnim, besmrtnim ženama i svemu što su spremne napraviti kako bi sačuvale bogatstvo, prestiž i nasljedstvo svojih neobičnih obitelji.

Višnjićev Drakula je preobratio sve ti svoje nevjeste, a on je ostao mrtav u svom dvorcu u Karpatima dok su njegove tri supruge odlučile započeti zajednički život.

Goran je zadnje imao fijasko sa serijom 'General' u kojoj je utjelovio Antu Gotovinu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 37

  • narf 11.03.2020.

    General, Dracula, doktor u ER... Majke ti mile. Sta je sljedece?

  • Megi blue 11.03.2020.

    Nije Drakuli lako, kad je čuo tko će ga glumit.

  • 11.03.2020.

    Najbolje što je ikad snimio je spot s Madonnom. Sve ostalo negledljivo, netalentiran, patetičan, jednostavno loš. Ovakve debilne serije su mu krajnji domet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare