To je to što me zanima!

Nakon pobjede: Vidinoj supruzi razbili stakla na Range Roveru

Istina je da su mi porazbijali stakla na autu, rekla nam je bivša kraljica Hrvatske. Incident se dogodio u Zagrebu, a cijena takvog automobila kreće se u rasponu od 750.000 do 1.500.000 kuna...
Vidi originalni članak

Šokirana Ivana Vida (25), supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide (29), požalila se danas na svom Instagram profilu da joj je nepoznati počinitelj razbio stakla na skupocjenom automobilu. Nakon sinoćnje pobjede, u kojoj je Hrvatska osigurala prvo mjesto u skupini i daljnji prolaz, Ivanu je na zagrebačkom parkingu dočekao 'polupani' crveni Range Rover. 



Bivša kraljica Hrvatske kratko nam se javila i potvrdila da se radi o njezinom Roveru. 

- Istina je da su mi porazbijali stakla na autu - rekla nam je kratko Vidina supruga. Cijena ovakvog automobila kreće se u rasponu od 750.000 do 1.500.000 kuna.

- Nisu oni mene šokirali već ja njih. Nisu imali pojma da je ovo sirotinjski auto i da jedino što mogu ukrasti je Spiderman i par kunica - napisala je Ivana na fotografiji. 

VIDI OVO: 5 znakova da si seksualno ne pašete.

Podsjetimo, ovo nije prvi ovakav incident. Nogometašu Ivanu Rakitiću (30) su 2016. na Ugljanu nepoznati počinitelji kamenjem porazbijali prozore vile u kojoj je odsjeo s obitelji. Reprezentativac je ubrzo nakon toga napustio otok. 

VIDI OVO: 7 stvari koje svaka žena želi u krevetu.

Idi na 24sata

Komentari 266

  • micamaca 28.06.2018.

    Ova je šuplja i gori i doli.

  • Hydra_1 28.06.2018.

    Koja kokoš, sigurno je sama zaradila auto. Ajd da ti nema njega, tanje bi srala

  • giovanni123 28.06.2018.

    Evo jos jedne udice..upecali se većinom ljubomorni ..a nitko ne osuđuje onoga tko uništava tudju imovinu ..čudan smo mi narod ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare