To je to što me zanima!

Nakon posljednje operacije Zsa Zsa Gabor pala je u komu

Zsa Zsi se začepila cjevčica za hranjenje zbog čega je počela krvariti iz trbuha. O problemima s glumičinim zdravljem javnost obavještava njen muž Princ Von Anhalt
Vidi originalni članak

Početkom mjeseca svibnja Zsa Zsa Gabor (94) ponovno je završila u bolnici. Naime, ponašala se čudno jedno jutro kad se probudila pa se njen suprug Princ Von Anhalt (67) zabrinuo i odmah je odlučio zvati liječnike. Zbog vode u plućima tada su joj rekli da ostaje u bolnici do daljnjega. No, u srijedu se glumici stanje pogoršalo. Naime, Zsa Zsi se začepila cjevčica za hranjenje zbog čega je počela krvariti iz trbuha što je dovelo do infekcije. Hitno je operirana, no nakon operacije je završila u komi. O problemima sa zdravljem u poodmakloj dobi javnost obavještava njen suprug. Posljednjih pet godina glumica vrijeme uglavnom provodi u bolnicama. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • marekkkkkkk 19.05.2011.

    Nije normalno da jedna starica izgleda kak ona......svi mi imamo mladost i starost,,,,,ne znam zašto se ne bi pomirila da je svoje proživjela i otišla na dostojanstven način a ne puna silikona i svih sranja koje te dive i zvijezde u sebe stavljaju,,,,,,,,Svi mi bili dobri,,,bili loši na kraju odemo i tu je pravda za sve !!!!!!!!!!!

  • Loviatar00000 19.05.2011.

    a kaj nebu rodila ?

  • sunsurfer 19.05.2011.

    zsa zsa doslovno pati... nikom nebi pozelio tako spor i bolan kraj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare