To je to što me zanima!

Nakon poslovnog kraha, Višnja Pevec se prijavila u talent show

Višnja tvrdi kako se u mladosti nije imala prilike nigdje natjecati, ali je pjevala u zboru. Kasnije su uslijedili nastupi na raznim festivalima. Na loše kritike se, kako kaže, neće osvrtati
Vidi originalni članak

Višnja Pevec (56) je najavila svoj povratak 'pjevačkim vodama' i, nakon poslovnog brodoloma i višegodišnje pauze, prijavila se u talent show 'Zvijezde'.  Supruga Zdravka Peveca, čiji je trgovački lanac 2010. završio u stečaju, tvrdi da je glazba i pjesma privlače od malih nogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prijavila sam se, prije svega zato što volim glazbu i pjesmu, volim pjevati, volim druženja. A, evo, imam i prijatelje koji su me nagovarali da se javim. Onda sam shvatila da mi je ovo sad jedinstvena prilika da probam - kaže Višnja koja je ovoga ljeta predstavila svoju novu pjesmu 'Crna Višnja', prenosi RTL.

Dodala je i kako se u mladosti nije imala prilike nigdje natjecati, ali je pjevala u zboru. Kasnije su uslijedili nastupi na raznim festivalima. Na loše kritike se, kako kaže, neće osvrtati jer joj je najvažnije podrška supruga i djece. Osim pjevačkim talentom, smatra se i umjetničkom dušom.

SNIMILA PJESMU 'CRNA VIŠNJA' Višnja Pevec ponovno na sceni: Ja sam veliki borac, ne plačem

- Neću uopće slušati, neću gledati, neću komentirati, neću se na to uopće osvrtati niti biti tužna zbog toga - rekla je Višnja. 

- To je isto ljubav iz mladih dana. Prije pet, šest godina čak sam pohađala i tečaj. Slikam kad stignem! Umjetnost je hrana za dušu! - rekla je Višnja.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Anakin S 12.10.2018.

    Ja isto obožavam pjevati ,e sad kako je to slušati ..

  • musakax 12.10.2018.

    Bravo Višnja, ...

  • viki68 12.10.2018.

    Najodvratnija piva,koju sam popila

Komentiraj...
Vidi sve komentare