To je to što me zanima!

Nakon prekida: Hauser sad ima novu frizuru, a Rozga udvarače

Jelena Rozga otkrila je da su ona i violončelist prekinuli. Stjepan prekid nije komentirao. S kolegom Lukom Šulićem trenutačno se nalazi na velikoj svjetskoj turneji
Vidi originalni članak

Violončelist je pozirao na ulicama New Yorka i pokazao novu frizuru. Stjepan Hauser (31) svoju dužu kosu više ne zalizuje unatrag, a osvježio ju je i plavim pramenovima. 

Hauser je pratitelje oduševio i majicom s hrvatskom i američkom zastavom. 

Iako je Jelena Rozga (40) prije nekoliko dana objavila da su ona i Stjepan prekinuli svoje 'vječne zaruke', violončelist se na kraj veze nije ničime osvrnuo. 

Prije New Yorka, 2Cellos su nastupali u rimskom Koloseumu, podružili su se s Eltonom Johnom, a pozornicu su dijelili i s frontmenom Aerosmitha, Stevenom Tylerom. Dečki su se pohvalili da ih je slušao i Antonio Banderas

 

Za to vrijeme, i Jelena je objavila prvu fotografiju nakon što su ona i Hauser prekinuli. Splitska je pjevačica pozirala u uskoj, crvenoj haljini, koju je kombinirala s crnom kožnatom jaknom.

Mnogi obožavatelji 'ohrabrili' su se otkad je Jele solo pa su počele pljuštati ponude. - Evo i ja sam slobodan pa mogli bi na piće, kad dolaziš u Zurich? - upitao ju je jedan od fanova. Jedan drugi joj je poručio da 'blsita otkad je single', a njenu su kombinaciju i izgled nazvali 'vatrenom'.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • kirilova8 21.09.2017.

    Tu samo zbog komentara

  • plik 18.09.2017.

    interesantno, uvijek je Elton negdje u blizini... :))))

  • plik 18.09.2017.

    eto, dok nacija rida suze, oni ravnodušni... sram ija ne bilo... :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare