To je to što me zanima!

Nakon prekida pokazala bujne grudi pa dobila ponudu za brak

Soraja se nedavno pohvalila i s prstenom. Video je pogledalo preko 20.000 ljudi, a nije nedostajalo čestitki pa su joj fanovi pisali: 'Nek vam je sa srećom', 'Dijamanti su ženini najbolji prijatelji'...
Vidi originalni članak

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) poznata je po bujnim grudima i golišavim fotkama, a na društvenim mrežama često se hvali luksuznom odjećom i modnim dodacima. Njezine objave prati više od 300 tisuća ljudi, a brojni obožavatelji svakodnevno hvale njezin fizički izgled. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj put svoje pratitelje 'počastila' je pravom poslasticom. Na posljednjoj fotografiji starleta pozira u lepršavoj haljini, a u prvi plan stavila je bujno poprsje i vitke noge. 

Iako su ju nedavno fanovi napali da koristi previše photoshopa, ovaj put Soraju su zasipali komplimentima. 

- Ti si najljepša žena na svijetu. Izgledaš moćno poput prave ratnice. Kakve grudi imaš - samo su neki od komentara ispod fotografije. Među stotine komplimenata, našla se i jedna ponuda za brak. 

Soraja je u utorak objavila videosnimku na kojoj kliještima siječe dijamantni prsten. U opisu je napisala: Slobodna i tako jasno dala do znanja da je došao kraj s tajanstvenim milijarderom. 

Srpski mediji pisali su kako je riječ o sinu ruskog tajkuna, Vladimiru koji ju je zaprosio na 84. katu jednog od najskupljih restorana u Moskvi, a na ruku joj stavio prsten vrijedan 150.000 eura (nešto više od 1.115.000 kuna).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 47

  • frenky___ 06.12.2019.

    Ja bi te ženil Sorajice😘😍😘😍😘😍😘😍

  • sol 04.12.2019.

    Kaj su smislili silikone na pumpanje? nis znal, sega vraga delaju?

  • Pero Konta 04.12.2019.

    Mislim da je taj prsten uvjerljiva kopija Swarovski. A ona je služila samo za nabijanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare