To je to što me zanima!

'Nakon prijetnji zbog 'Mlade časne’, ne šalim s Crkvom...'

Dječaci su, kaže, pjesmama ljudima kidali glave, sakatili ruke, bacali bombe, a ipak je samo šaljiva pjesma o časni stvorila toliko negativnosti da mu se zgadio život
Vidi originalni članak

Bez Dječaka ne bih bio to što jesam, priznaje splitski reper Andrija Vujević, poznatiji kao Vojko Vrućina (33).

DOM SPORTOVA Vojko V dolazi bolje se pazi! Dom sportova - 12. listopada

Kaže da bi on i Ivo Sivo samo “repali po klupicama” da ih Zoni, treći član sad već bivšeg sastava, nije natjerao da rade stvari koje ne vole: snimaju albume, drže koncerte i daju intervjua.

- Dječaci su od početka bili osuđeni na propast jer je svatko od nas trojice bio zaseban autor s vlastitim idejama - objašnjava Vojko. Dječaci su, kaže, pjesmama ljudima kidali glave, sakatili ruke, bacali bombe, a ipak je samo šaljiva pjesma o časni stvorila toliko negativnosti da mu se zgadio život.

KONCERT KARIJERE Splitski pjevač Vojko Vrućina: Najjači sam reper u Hrvatskoj

- Stari djedovi su mi prijetili da će me klati - priča Vojko i dodaje da je shvatio kako se u Hrvatskoj s Crkvom ne smije šaliti.

Nakon Dječaka krenuo je u solo karijeru, a vjeruje kako će mu nastup 12. listopada u zagrebačkom Domu sportova pomoći u njoj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • silent_ninja 03.10.2018.

    ne boj se vojko dječaće jer svećenik ti neće parat gaće. star si za takve stvari jer on puno mlađe bari. od kad si dječak prestao biti i svećenici su te postali siti. no sad šalu na stranu, ne dirajte u svećensku granu. dobri su to ljudi i samo će im bog da sudi. svećenici nek mi ne zamjere jer ne znam dobrog ukusa mjere. vojko budi mi fin i k sebi prste masne jer nisu za svakog naše dobre časne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare