To je to što me zanima!

Nakon provoda u Milanu, Foxx kćer i nećake odveo u Beograd

U Srbiju je došao u četvrtak navečer s nećacima i kćeri Analise, a večer prije se u Milanu družio s pjevačicom Danijelom Karić, koja dolazi iz srbijanske tajkunske obitelji Karić
Vidi originalni članak

Uživam sa svojim ‘malcima’ u Beogradu. S bakom sam u autobusu proputovao Ameriku, a ja ću sada djeci pokazati svijet, rekao je glumac Jamie Foxx (49). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Srbiju je došao u četvrtak navečer s nećacima i kćeri Analise (8), a večer prije se u Milanu družio s pjevačicom Danijelom Karić (32), koja dolazi iz srbijanske tajkunske obitelji Karić. 

Inače, glumac je pauze snimanja 'Robina Hooda' u Dubrovniku iskoristio za razgledavanje i uživanje u gastronomskim delicijama. Svoje oduševljenje podijelio je i na društvenim mrežama.

- Nalazim se u Hrvatskoj, ovo je ludilo. Dolazim iz Teksasa, nemojte reći da se snovi ne mogu ostvariti - rekao je u jednom od objavljenih videa na svom Instagramu. Naglašava kako je boravak u Hrvatskoj sjajan i kako će se kući vratiti s lijepim uspomenama. 

Iako je treći dan njegovog boravka u Dubrovniku obilježio incident, kada su mu u restoranu prišla dvojica pijanih muškarca i izvrijeđala ga, Foxx se nije dao omesti te je nastavio uživati u Hrvatskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nacy 04.03.2017.

    evo mu banana split

  • nikluk20 04.03.2017.

    ako milena dravić puši dravu što puši danijela karić? :P

  • Vlad 04.03.2017.

    Stvarno treba nekog savjetnika kad je pokraj toliko narodnjačkih klubova u Hrvatskoj morao ići u Milano slušati cajku a u Beograd Olivera, Magazin...

Komentiraj...
Vidi sve komentare