To je to što me zanima!

Doris je jutros vodila emisiju nakon radnog vikenda u Opatiji

Ovog vikenda održao se izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, a publika i stručni žiri odlučili su da u Rotterdam ide Albina Grčić. Doris je vodila program Dore, ali u ponedjeljak ujutro bila je u studiju u Zagrebu
Vidi originalni članak

Doris Pinčić (32) vodila je u subotu Doru u dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Nije bila sama, s njome su program vodile i Daniela Trbović, Jelena Lešić i Barbara Kolar, kojoj je to bila prva Dora jer su ostale HRT-ove uzdanice već imale tu prilike.

POGLEDAJTE VIDEO: Albina nas predstavlja na Eurosongu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, za Doris to ne znači da je sada nekoliko dana slobodna jer radne obveze je čekaju. Jutros je stoga s kolegom Ognjenom Golubićem vodila emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'. Na posao je došla u plavoj dolčeviti, a kako bi istaknula struk, stavila je remen. 

Na generalnoj probi crvenog tepiha dan prije Dore svi natjecatelji došli su sređeni, pa tako i Doris i Jelena. Pinčić je tada pokazala haljinu s dubokim prorezom, a Jelena je istaknula liniju u šljokičastoj haljini. 

- Divne ste bile. Oku i uhu ugodne - bio je samo jedan od komentara gledatelja na društvenim mrežama. O Albini i njezinom vrhunskom vokalu pišu i domaći i strani mediji. Svi se nadaju jednom - da korona neće zeznuti i ovogodišnji Eurosong. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS:

Idi na 24sata

Komentari 127

  • os-lega 17.02.2021.

    I šta sada, trebamo se svi klanjati? Ljudi rade 6 dana u tjednu po 12 sati za mizeriju pa ništa na to ne kažete. Kao da je kopala kanale pa je trebamo žaliti.

  • 17.02.2021.

    imam osjecaj da ce ova biti gora od Maje i Celzijus i ostale garde... a totalno je nezenstvena

  • saborski pacov 16.02.2021.

    Jako vrijedna žena,trudi se da zaradi i rado bi svako poželio takvu ženicu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare