To je to što me zanima!

Nakon razvoda: Cheryl utjehu pronašla u 10 godina mlađem

Cheryl Fernandez-Versini prošlog je kolovoza pokrenula razvod od poduzetnika Jean-Bernarda, no već u prosincu preko ušiju se, navodno, zaljubila u člana boy benda One Direction
Vidi originalni članak

Pjevačica i sutkinja 'X-factora' Cheryl Fernandez-Versini (32) u vezi je sa šarmantnim Liamom Payneom (22), članom benda One Direction.

Britanski tabloid The Sun navodi da je njihova veza brzo napredovala. 

- Upoznali su se još 2010. godine kad je ona bila sutkinja u showu u kojem se 16-godišnji Liam natjecao, a sad se obožavaju. Jako su zaljubljeni - kažu prijatelji.

Cheryl i Liam susreli su se tijekom snimanja finalne emisije 'X Factora' krajem 2015. godine i među njima je, navodno, odmah zaiskrilo.

Liam je nedavno na Instagramu objavio fotografiju jedne ruže te napisao 'Sretno ti valentinovo, draga'. Na njegovoj ruci osvanula je slika ruže, slična onoj kakvu Cheryl ima na donjem dijelu leđa.

Cheryl se nedavno razvela od Jeana-Bernarda Fernandez-Versinija koji je, usred tračeva o novoj vezi svoje bivše, napisao: 'Nikada nisam znao koliko sam jak sve dok nisam oprostio nekom kome nije žao i prihvatio ispriku koju nikada nisam dobio'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Iskrena mala 01.03.2016.

    Meni je zanimljiva činjenica da kad se neka, no name, žena uda više puta i prohoda sa mlađim je glavna k...a u selu a kad je neka poznata to nema veze, ona jadna jednostavno nije imala sreće ...........

  • drugs are cool 28.02.2016.

    Citav svijet zna vec otkad je slavna da je gay. Dosadna je s ovim fejk vezama i brakovima. Ko i Rozga

  • montello 28.02.2016.

    prelijepa je kisss cheryl ******

Komentiraj...
Vidi sve komentare